Ελένη Λαζάρου: Η μητέρα-δημοσιογράφος που συγκίνησε
Showbiz

Ελένη Λαζάρου: Η μητέρα-δημοσιογράφος που συγκίνησε

H Ελένη Λαζάρου έγινε πρώτο... θέμα όταν με το παιδί της αγκαλιά πήρε δηλώσεις από την αναπληρώτρια υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής Τασία Χριστοδουλοπούλου.


Η εικόνα της εργαζόμενης μάνας έγινε viral κερδίζοντας πολλά θετικά σχόλια στα social media. «Ο πατέρας του Αναστάση είναι δικηγόρος και ζει στη Θεσσαλονίκη, όπου εργάζεται. Ως εκ τούτου δεν μπορώ να του ζητήσω βοήθεια σε καθημερινή βάση» εξήγησε σε καθημερινή εφημερίδα και συνεχίζει: «Έρχεται πάντως στην Αθήνα κάθε δύο Σαββατοκύριακα και τον κρατάει. Είναι πολύ σημαντικό, διότι η επαφή αυτή τούς δένει και τους έχει κάνει να έχουν μεταξύ τους μια πολύ καλή σχέση»
Για την Ελένη Λαζάρου η δημοσιογραφία και η μητρότητα μπορούν να συνδυαστούν, όταν η εργοδοσία έχει κατανόηση. «Το Mega και οι συνάδελφοί μου με έχουν βοηθήσει όσες φορές έχει χρειαστεί να πάρω τον Αναστάση μαζί μου στο γραφείο» σχολίασε. Η ίδια, παρά τις δυσκολίες της δουλειάς, δεν το βάζει κάτω. «Θεωρώ ότι είναι ευλογία να έχεις δουλειά αυτές τις δύσκολες εποχές και να κάνεις αυτό που έχεις σπουδάσει και σου αρέσει πολύ». Μάλιστα ξυπνά νωρίς κάθε πρωί και τα προλαβαίνει όλα: γυμναστική, ρεπορτάζ, νοικοκυριό και βέβαια πάνω απ' όλα τη φροντίδα του Αναστάση, που είναι η λατρεία της.


©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved