Γιάννης Γιοκαρίνης: «Τυχερός είμαι και κάνω τον σταυρό μου που το ξεπέρασα…»
Showbiz

Γιάννης Γιοκαρίνης: «Τυχερός είμαι και κάνω τον σταυρό μου που το ξεπέρασα…»

«Μου είπανε, μην μπλέξεις τα σκυλιά με τους ροκάδες μα έτσι και δεν δούλευα θα τρώγαμε παπάδες», γράφει στον «Νοσταλγό του rock 'n' roll» ο Γιάννης Γιοκαρίνης. Έχει κάνει ποτέ δουλειές για βιοποριστικούς λόγους, τις οποίες ίσως δεν πίστευε;

«Αυτά τα στιχάκια ήταν μια πραγματικότητα για μένα. Έχω δουλέψει ως εργάτης μουσικός. Και ήμουν καλός εργάτης. Έχω συνεργαστεί με όλους τους Έλληνες τραγουδιστές. Τους έχω συνοδέψει», τόνισε στο Πρώτο Θέμα.
Όταν κόπασε ο απόηχος της μεγάλης επιτυχίας και λιγόστεψαν τα λεφτά, έφυγαν άνθρωποι από κοντά του; «Από κοντά μου έφυγαν οι δήθεν φίλοι. Να σου πω, όμως, κάτι; Από τη συμπεριφορά μου γλύκαινε η πονηριά τους. Τελικά τους κέρδιζα».
Από το πλευρό του δεν έλειψε στιγμή η σύζυγός του Σοφία. «Με τη Σοφία είμαστε 11 χρόνια μαζί. Και έχει αποδείξει ότι μπορεί να είναι στα δύσκολα. Ξέρεις τι μου αρέσει περισσότερο σε εκείνη; Ότι θα μου πει την αλήθεια ακόμα και αν ξέρει ότι θα με ενοχλήσει. Λέει τα πράγματα με τ' όνομά τους». Ηταν εκείνη που σήκωσε τον καθρέφτη και του έδειξε τον εθισμό που είχε με το αλκοόλ. «Με βοήθησε πολύ η γυναίκα μου να καταλάβω. Γιατί εγώ ήμουν της άποψης "παν μέτρον άχρηστον"! (γελάει) Τυχερός είμαι και κάνω τον σταυρό μου που το ξεπέρασα. Το πιο σημαντικό είναι να πάρεις χαμπάρι τι σου συμβαίνει. Οτι η εξάρτηση μόνο κακό σου κάνει».


©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved