Άρης Τερζόπουλος: «Συνειδητοποίησα και εισέπραξα τη συνολική απώλεια της ζωής μου»
Showbiz

Άρης Τερζόπουλος: «Συνειδητοποίησα και εισέπραξα τη συνολική απώλεια της ζωής μου»

Ο Άρης Τερζόπουλος μιλά για τις σχέσεις και το… παραμύθιασμα. Τι θέλουν οι γυναίκες και πώς είναι οι… άντρες; Πώς κατάφερε εκείνος να ξεπεράσει την κατάθλιψη;

«Περνάνε μια πολύ καθοριστική εποχή οι σχέσεις του ζεύγους. Ειδικά σε σχέση με τη θέση της γυναίκας. Οι γυναίκες της σημερινής εποχής, οι 30αρες, οι 40άρες ακόμη έχουν φύγει μαζικά από ένα παραμύθιασμα χιλιετιών. Το προηγούμενο πρότυπο "παντρευτήκαμε έναν αντρούλη που 'χει μια καλή δουλειά, κάναμε και δυο παιδάκια κι είμαστε ευτυχείς" απλώς δεν φτάνει πια για τις γυναίκες Αναζητούν τι μπορεί να τις κάνει ευτυχείς. Οι άντρες είναι λίγο ακίνητοι. Δεν ξέρουν τι γίνεται» τόνισε στο Πρώτο Θέμα.

Όσο για την κατάθλιψη σχολίασε: «Ήταν πολύ χρήσιμη εκείνη η περίοδος. Συνειδητοποίησα και εισέπραξα τη συνολική απώλεια της ζωής μου. Είχαμε χωρίσει με τη γυναίκα μου, είχαν τελειώσει τα περιοδικά, τα γραφεία, τα αυτοκίνητα, ο κόσμος που δούλευε και βρέθηκα να μένω σε ένα σπίτι μόνος μου. Ήταν σαν να μην υπήρξαν ποτέ τα προηγούμενα. Ήμουν εκτός. Βρέθηκα σε ένα είδος χάους. Έχεις συνηθίσει έτσι, σου 'ρχονται το ένα μετά το άλλο, κάποια στιγμή λυγίζεις. Ή, εν πάση περιπτώσει, εγώ τόσο άντεξα. Μου ‘ρθε falshback η πτώση όλου του πράγματος. Ήταν σαν μην υπήρχε πουθενά η προηγούμενη ζωή μου, έπρεπε να βρεθώ στον καινούριο κόσμο. Για μένα ήταν. το πένθος ολόκληρης της ζωής μου. Με καθήλωσε. Μου 'κοψε τα πόδια, 'τα χέρια, τα πάντα. Μείον χρόνο το σύστημα μου αφομοίωσε την απώλεια, είπε "δεν πειράζει" και πραγματικά δεν πειράζει τελικά. Έμαθε το σύστημα μου ότι αυτή η απώλεια χωρούσε στο σύστημα μου χωρίς να κρασάρει Εν ολίγοις, η πληγή γίνεται ουλή. Δεν τρέχει αίμα πια. Τρία χρόνια μου πήρε»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved