Ελένη Μενεγάκη: 25.000 ευρώ για να χάσει τα κιλά της εγκυμοσύνης
Showbiz

Ελένη Μενεγάκη: 25.000 ευρώ για να χάσει τα κιλά της εγκυμοσύνης

Οι καλύτεροι ειδικοί στη διάθεση της Ελένης Μενεγάκη για να την βοηθήσουν να χάσει τα κιλά της εγκυμοσύνης και να γυρίσει στην εκπομπή της πιο αδύνατη αλλά και ανανεωμένη. Και για να το καταφέρει αυτό, η Ελένη ξοδεύει πολλά λεφτά σε γυμναστές, διατροφολόγο και… προϊόντα περιποίησης.

Το σπίτι της παρουσιάστριας τον τελευταίο καιρό σύμφωνα με το περιοδικό Ciao, έχει χωριστεί στα δύο: Το ένα μέρος είναι αφιερωμένο στη μπέμπα και την οικογένεια της και το άλλο θυμίζει ένα απέραντο... γυμναστήριο.

Το πρόγραμμα της περιλαμβάνει σχεδόν τα πάντα. Κάνει γιόγκα, με την καλύτερη δασκάλα του είδους, η οποία ειδικεύεται στην απώλεια πολλών κιλών μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα και ταυτόχρονα έχει προσλάβει personaltrainer, ο οποίος έχει έλθει από το εξωτερικό και για τους δύο μήνες που θα ακολουθούσαν τη γέννα θα την προπονεί.

Η Ελένη κάνει και ειδικές ασκήσεις με συγκεκριμένη γυμνάστρια στην εσωτερική πισίνα του σπιτιού της, αλλά και στο μίνι-γυμναστήριο που έχει δημιουργήσει σε ένα από τους χώρους της βίλας στα Μελίσσια. Φυσικά παρακολουθείται εντατικά και αποκλειστικά από διατροφολόγο, ενώ ένας προσωπικός γιατρός ελέγχει ότι όλα πάνε καλά στην υγεία της.

Φυσικά η Ελένη φροντίζει την επιδερμίδα της, για να αποφύγει την ανεπιθύμητη χαλάρωση, με ένα από τα πιο ακριβά έλαια του κόσμου. Έρχεται από το Μαρόκο και κάνει θαύματα για το δέρμα, το λάδι αργκάν! Πρόκειται για ένα από τα ακριβότερα έλαια στον κόσμο, έχει απαλή υφή, δεν είναι υπερβολικά λιπαρό και το άρωμα του θυμίζει το άρωμα του καρυδιού. Καλείται και «υγρό χρυσάφι της ερήμου» χάρη στις ευεργετικές και θεραπευτικές ιδιότητές του.

Το έλαιο αργκάν μεταξύ άλλων αυξάνει την ελαστικότητα του δέρματος και τονώνει τη σύνθεση του κολλαγόνου και βοηθά στην πρόληψη των ραγάδων που προκαλούνται από την εγκυμοσύνη ή την αυξομείωση βάρουδς και γενικά καταπραΰνει το ερεθισμένο δέρμα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved