Όλγα Λαφαζάνη: «Όταν πρωτογνωριστήκαμε με τον Νίκο, δεν τον έβλεπα ερωτικά»
Showbiz

Όλγα Λαφαζάνη: «Όταν πρωτογνωριστήκαμε με τον Νίκο, δεν τον έβλεπα ερωτικά»

Ο Νίκος Οικονόμου, ο σύζυγος της Όλγας Λαφαζάνη, έχει ήδη ένα παιδί από το γάμο του με την Άννα Δρούζα. Η Αριάδνη είναι μέλος και της δικής της οικογένειας.

«Εννοείται. Σαφέστατα είναι οικογένεια μου» τόνισε στο ΕΓΩ.
-Με την Άννα Δρούζα έχετε επαφή;
«Όποτε χρειάζεται, έχουμε, αλλά δεν συμβαίνει συχνά. Έχουν μία πολύ καλή επαφή με τον Νίκο. Αυτό είναι απαραίτητο, ιδίως όταν ήταν μικρή η Αριάδνη. Σκέψου πως όταν ξεκίνησε η σχέση μας με τον Νίκο, εκείνη ήταν τεσσάρων ετών. Τώρα πια είναι κοπέλα. Παλιότερα είχε χρειαστεί να μιλήσουμε με την Άννα όταν, π.χ., ήταν άρρωστη η μικρή, αναφορικά με το τι φάρμακο έπρεπε να πάρει.»
-Αντιλαμβάνομαι ότι έχετε τυπικές σχέσεις.
«Δεν έχουμε ιδιαίτερες σχέσεις. Δεν μιλάμε στο τηλέφωνο. Έχουμε απλώς τις σχέσεις που χρειάζονται όταν ένα ζευγάρι είναι χωρισμένο και υπάρχει ένα παιδί που μεγαλώνει ανάμεσα στις δύο οικογένειες.»
-Είναι απίστευτο ότι με τον Νίκο βγήκατε ραντεβού έπειτα από ένα στοίχημα και μάλιστα τότε σου έκανε και πρόταση γάμου.
«Όταν πρωτογνωριστήκαμε με τον Νίκο, δεν τον έβλεπα ερωτικά. Όντως βγήκαμε μετά από ένα στοίχημα και όντως στο πρώτο μας ραντεβού μου είπε «εμείς οι δύο θα παντρευτούμε».
-Πώς αντέδρασες;
«Του απάντησα «αυτά λες σε όλες». Όταν τον γνώρισα, ήταν σε μια άλλη φάση της ζωής του. Πολύς κόσμος μου έλεγε «Πρόσεχε. Εχει πέραση στις γυναίκες. Θα πληγωθείς». Προσωπικά δεν πάει το μυαλό μου στα άσχημα στοιχεία του χαρακτήρα ενός ανθρώπου, αλλά στα θετικά. Δεν εκτιμώ ανθρώπους πολύ εύκολα, αν είναι καλοί ή κακοί, έχω ένα θέμα με αυτό. Όταν είσαι ερωτευμένος, δεν τα ακούς αυτά. Τολμάς. Θεωρώ ότι τελικά βγήκε σε καλό. Ο Νίκος ήταν ισορροπημένος. Είχε μεγαλύτερη εμπειρία. Ήξερε παραπάνω πράγματα. Με διεκδίκησε πολύ έντονα.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved