H δήλωση του Μελά που θα προκαλέσει αντιδράσεις από τους νέους τραγουδιστές
Showbiz

H δήλωση του Μελά που θα προκαλέσει αντιδράσεις από τους νέους τραγουδιστές

Για τους νέους τραγουδιστές αλλά και πώς κατά τη γνώμη του, τους θέλει ο εκάστοτε επιχειρηματίας, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη του ο Ζαφείρης Μελάς.

Οι δηλώσεις του τραγουδιστή αναμένεται να προκαλέσουν αντιδράσεις αφού θεωρεί πως οι περισσότεροι είναι ψώνια. «Το 90-95% είναι ψώνια οι νέοι τραγουδιστές και, για να είμαι ειλικρινής, ψιλοαδελφίζουν. Δεν γίνεται διαφορετικά, δεν γίνεται να μπουν στο χώρο αν δεν τα έχουν αυτά... το ψιλοαδελφίστικο. Δεν τους χωράει ο χώρος. Το απαιτεί η επιχείρηση, σου λέει: «Αυτό θα κάνεις». Ο Θοδωρής δεν είναι από αυτά τα παιδιά και μου είπε: «Άσ' το, ρε πατέρα». Καλύτερα, χαίρομαι που απομακρύνθηκε από το χώρο, γιατί θα ήταν άδικος κόπος, θα ταλαιπωριόταν πολύ και άδικα, γιατί δεν είναι τέτοιος χαρακτήρας ο Θοδωρής», λέει στο Λοιπόν.

Όσο για το αν θα τον βοηθούσε το όνομα; «Παιδιά των μεγάλων και γνωστών καλλιτεχνών ζούνε υπό τη σκιά του πατέρα τους. Ποτέ δεν μπορούν να γίνουν μεγάλα ονόματα. Έχει γίνει ποτέ κανένα παιδί μεγάλο όνομα; Πολλά παιδιά μεγάλων καλλιτεχνών... του Πάριου, του Κόκκοτα.. Όλα αυτά τα παιδιά ζούνε υπό τη σκιά του πατέρα τους. Πολύ δύσκολο να κάνει καριέρα το παιδί ενός μεγάλου καλλιτέχνη. Είναι η αλήθεια. Ποτέ δεν είδαμε να κάνει κανείς καριέρα και να φτάσει κάπου. Ο μόνος που είναι μέσα στα πράγματα είναι ο Γιάννης Βαρδής, του οποίου ο πατέρας δεν ήταν καθιερωμένος τραγουδιστής, ήταν ένας πολύ σπουδαίος μουσικός, συνθέτης και είπε και δέκα τραγούδια δικά του. Δεν λέω κάτι που να θίγω κάποιον, αλήθειες λέω, γιατί να φοβηθώ;», καταλήγει.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved