Η σκληρή τοποθέτηση της σοπράνο στη συνέντευξη τύπου για τα 90 χρόνια από τη γέννηση του Θεοδωράκη
Showbiz

Η σκληρή τοποθέτηση της σοπράνο στη συνέντευξη τύπου για τα 90 χρόνια από τη γέννηση του Θεοδωράκη

Η σκληρή τοποθέτηση της διεθνούς φήμης σοπράνο, κυρίας Σόνια Θεοδωρίδου, που αντέδρασε κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου για τα 90 χρόνια από τη γέννηση του Μίκη Θεοδωράκη.

Η ίδια τόνισε ότι έχει παρουσιάσει σε πολλές χώρες στην Ευρώπη κλασικά έργα με ερμηνείες από ποπ τραγουδιστές, χωρίς να σηκωθεί καμία πέτρα να τους χτυπήσειʼ. Και πρόσθεσε: «Εδώ, στην Ελλάδα, αμέσως όλοι άρχισαν να σχολιάζουν και να χωρίζονται σε στρατόπεδα. Αποκορύφωμα των δηλώσεων της ήταν η φράση ʽη κριτική από την κακοήθεια έχει πολύ μεγάλη απόσταση... Η τέχνη θα έπρεπε να μας ενώνει και αντί αυτού παρατηρούνται έντονες αντιδράσεις που χωρίζουν τον κόσμο σε στρατόπεδα, ακόμα και πριν παρουσιαστεί ένα έργο, ώστε να κριθεί εκ του αποτελέσματος».

Η κυρία Σόνια Θεοδωρίδου αντιπροσωπεύει τη χώρα μας παγκόσμια με τη διεθνή της μουσική καριέρα 30 ετών και τις πολυάριθμες διακρίσεις. Με την τοποθέτηση της κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου εξέφρασε τη γνώμη της, η οποία έχει μεγάλη βαρύτητα στον καλλιτεχνικό χώρο διεθνώς και τάχθηκε υπέρ του Σάκη.

Ο Σάκης Ρουβάς σίγουρα θα δώσει τον καλύτερό του εαυτό και θα αφήσει το δικό του καλλιτεχνικό αποτύπωμα στο μεγαλειώδες έργο ʽΆξιον Εστίʼ.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved