Μαρία Μπεκατώρου: «Δεν ένιωσα ποτέ να χάνομαι. Ήξερα πάντα ποια είμαι»
Showbiz

Μαρία Μπεκατώρου: «Δεν ένιωσα ποτέ να χάνομαι. Ήξερα πάντα ποια είμαι»

Η Μαρία Μπεκατώρου περνάει σε μια καινούργια ζώνη. Αυτή του Σαββατοκύριακου. Τα Σαββατοκύριακα η ίδια τι προτιμούσε να βλέπει; Σπυροπούλου ή το ζεύγος Κατσούλη - Καραβάτου;

«Δεν μπορώ να πω κάτι τέτοιο, μπορώ να πω όμως ότι ο καθένας έχει τη δική του χάρη, άρα μπορεί να βάλει τη δική του σφραγίδα. Η Κωνσταντίνο είναι ένα νέο, χαρούμενο, όμορφο και ευχάριστο κορίτσι, ενώ ο Κρατερός και η Κατερίνα ένα ωραίο ζευγάρι με χημεία και οικειότητα. Ο θεατής βλέπει και επιλέγει τελικά ανάλογα με τα γούστα του» τόνισε στο Τηλέραμα.

-Με τα «Καρντάσιανς» τι θα κάνεις; Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου βγήκε και είπε ευθαρσώς πως δεν θα ήθελε του χρόνου την ίδια ομάδα...

«Απ' όσο ξέρω, τα "Καρντάσιανς" θα συνεχιστούν κανονικά ως έχουν έως το τέλος της σεζόν. Σε ό,τι με αφορά τώρα, θα ήθελα να δω πρώτα τι θα γίνει και πώς θα πάει το πρωινό και μετά να αποφασίσουμε από κοινού με το κανάλι».

-Διπλωματική απάντηση... Από την πρώτη «μετακόμιση» από το μικρό κανάλι στο Mega, βρέθηκες στη συνέχεια στον ΑΝΤΙ. Τι έχεις διδαχτεί σε όλη αυτή την πορεία;

«Ότι σε κάθε περίπτωση πρέπει να δείχνουμε πάντα την αλήθεια μας. και πως το κοινό δεν είναι ούτε χαζό ούτε αφελές. Ο κόσμος θέλει καθαρά μάτια, καθαρό βλέμμα, καθαρή ψυχή και ποτέ να μην προσποιείσαι κάτι που δεν έχεις ή δεν είσαι, γιατί αργά ή γρήγορα θα συμβεί κάποια στραβή και ο αληθινός σου εαυτός θα βγει στην επιφάνεια. Αυτό με δίδαξε η μέχρι τώρα η πορεία μου...»

- Και δεν ένιωσες να χάνεις στιγμή τον εαυτό σου ή να καταπιέζεσαι; Γιατί άλλες οι απαιτήσεις στο Telecityκαι άλλες στα μεγάλα κανάλια.

«Ούτε για μια στιγμή! Δεν ένιωσα ποτέ να χάνομαι. Ήξερα πάντα ποια είμαι, πού βρίσκομαι και από πού προέρχομαι. Κα ι. όχι, κατηγορηματικά και ξεκάθαρα, δεν έχω καταπιεστεί ποτέ τηλεοπτικά».

-Θα είσαι και πάλι στο επόμενο «YFSF»;

«Απ' όσο ξέρω μέχρι στιγμής, ναι. Άλλωστε είναι κάτι που θέλω πάρα πολύ. Ομολογώ πως, αν και αγαπάω όλες μου τις δουλειές, το " YFSF" είναι η πιο μεγάλη μου αγάπη».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved