Το «ευχαριστώ» του Σάκη
Showbiz

Το «ευχαριστώ» του Σάκη

Ο Σάκης Ρουβάς θα συμμετάσχει στην συναυλία που γίνεται προς τιμήν του Μίκη Θεοδωράκη.

Μπορεί κάποιοι να μην συμφωνούν με αυτό, αλλά υπάρχουν άλλοι που στηρίζουν τον τραγουδιστή και περιμένουν με αγωνία να έρθει εκείνη η μέρα.
Ο Σάκης Ρουβάς δεν ευχαρίστησε όλους αυτούς που τον στηρίζουν. «Τους ευχαριστώ πάρα πολύ όλους αυτούς που υποστηρίζουν αυτό που κάνω, με περικλείουν με αγάπη και μοιράζονται αυτή την αγάπη τους μαζί μου. Τους ευχαριστώ γιατί μου επιβεβαιώνουν ότι είμαστε κατά κάποιον τρόπο σε έναν δρόμο.

Όμως, και εκείνοι πιστεύω ότι μέσα από τις δικές μου πράξεις βλέπουν τον εαυτό τους και αισθάνονται ποιο είναι το δίκαιο και ποια είναι η αλήθεια. Χαίρομαι που υπάρχουν και άλλοι άνθρωποι που σκέφτονται με τον ίδιο τρόπο όπως σκέφτομαι και εγώ», δήλωσε στα Παραπολιτικά και αποκάλυψε πως ένοιωσε όταν του πρότειναν να πάρει μέρος στην συναυλία του Μίκη Θεοδωράκη ερμηνεύοντας το «Άξιον Εστί». «Κατ' αρχάς, αισθάνθηκα υπέροχα. Είναι πολύ μεγάλη τιμή να μου προτείνουν κάτι τέτοιο.

Αυτά τα τραγούδια τα έχουμε βροντοτραγουδήσει όλοι μας κάποια στιγμή και εγώ προσωπικά πολλές φορές, στα μαθητικά μας χρόνια κυρίως. Από εκεί ξεκινάω και τώρα είναι σπουδαίο για μένα να τα ερμηνεύω σαν τραγουδιστής πλέον και σε μια τόσο μεγάλη συναυλία. Πόσω μάλλον όταν πρόκειται για τα 90 χρόνια του Μίκη Θεοδωράκη»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved