Ιωάννα Τριανταφυλλίδου: «Το μυαλό είναι αυτό που κουράζεται πιο εύκολα»
Showbiz

Ιωάννα Τριανταφυλλίδου: «Το μυαλό είναι αυτό που κουράζεται πιο εύκολα»

Ήταν μια όμορφη και γεμάτη σεζόν φετινή για την Ιωάννα Τριανταφυλλίδου.

«Ήταν μια πολύ όμορφη σεζόν, γιατί ήταν πιο πλήρης από ποτέ, κι αυτό με χαροποιεί, διότι είχα τη δυνατότητα να κάνω πολλά και διαφορετικά μεταξύ τους πράγματα. Η σειρά «Μην Αρχίζεις τη Μουρμούρα» συνεχίζεται με πολύ ωραίους ρυθμούς και μεγάλη ανταπόκριση από τον κόσμο, στο θέατρο «Γκλόρια» τελείωσε μια όμορφη συνεργασία στην παράσταση «Φάντασμα με Γόβες», έγινε η ταινία του Χρήστου Δήμα «Amore mio» και τώρα «Ο Βιολιστής σιη Στέγη», στο θέατρο «Badminton». Όλα για μένα ήταν νέες συνεργασίες, καθώς ήρθα σε επαφή με ανθρώπους τους οποίους δε γνώριζα. Είναι τρομερά ενδιαφέρον να συ-νεργάζομαι με καινούργιους συναδέλφους, αλλά και να σκηνοθετούμαι από διαφορετικούς σκηνοθέτες, όπως τον Σταμάτη Φασουλή και τώρα, στον «Βιολιστή», τον Ρομπ Ρουτζιέρο, ο οποίος έχει έρθει από την Αμερική και φέρει μια άλλη κουλτούρα και νοοτροπία. Θα έλεγα πως ήταν μια γεμάτη, δημιουργική και με πολλά μαθήματα για μένα σεζόν» τόνισε στο Hello.
-Κουραστική ήταν;
«Πάρα πολύ, απλώς ήταν θέμα προτεραιοτήτων. Έκρινα πως ήθελα να αποκτήσω όσες περισσότερες εμπειρίες μπορούσα μέσα από τη δουλειά μου. Νιώθω ότι μπορώ να κουραστώ, να θυσιάσω για κάποιο διάστημα τον ελεύθερο χρόνο μου. 'Όταν προκύπτουν πράγματα που σ' ενδιαφέρουν, δεν μπορείς εύκολα ν' αρνηθείς, καθώς είμαι πολύ λίγα χρόνια στο χώρο και διψασμένη να μάθω.»
- Δεν υπολογίζεις, δηλαδή, την κούραση;
«Ακόμη και να νιώσω κουρασμένη, η εμπειρία μου μου λέει ότι υπάρχει κι άλλος χώρος. Φαντάζομαι πως απλώς έρχεται μια στιγμή που απλά «κλατάρεις». Δεν είναι τυχαίο ότι φέτος αρρώστησα περισσότερες φορές από ποτέ. Νομίζω, όμως, πως το μυαλό είναι αυτό που κουράζεται πιο εύκολα και σε οδηγεί να σταματήσεις. Όσο το μυαλό είναι ξεκούραστο και νιώθεις ότι δημιουργείς, το σώμα ακολουθεί»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved