Καπετάν Αντώνης Καφετζόπουλος εν δράσει!
Showbiz

Καπετάν Αντώνης Καφετζόπουλος εν δράσει!

Λίγοι γνωρίζουν για τη μεγάλη αγάπη του Αντώνη Καφετζόπουλου για τη θάλασσα αλλά και τα ταξίδια με το αγαπημένο του σκάφος, το οποίο ονομάζει... Κουτσομούρα!

Με τη σύντροφο της ζωής του, τη Φαίη Κοκκινοπούλου τους ενώνει η αγάπη και προχωρούν µαζί στη ζωή ενώ δείχνουν να τους αρέσουν πάνω κάτω τα ίδια πράγματα. Πριν από λίγες ηµέρες, βρέθηκαν σε µαρίνα των νοτίων προαστίων προκειµένου να ανελκύσουν το µικρό σκάφος τους για να γίνουν σε αυτό οι απαραίτητες ναυπηγικές εργασίες για τις θαλασσινές τους αποδράσεις. Είναι κάτι που συνηθίζουν κάθε άνοιξη. Οι δυο τους χαλαροί και µε απόλυτη αρµονία έκαναν ό,τι απαιτείται για να είναι όλα έτοιµα για το καλοκαίρι που βρίσκεται προ των πυλών.
Ένα από τα αγαπηµένα τους µέρη είναι και το Μεγανήσι. Οι ηθοποιοί έχουν αποκτήσει ιδιαίτερες σχέσεις µε τους κατοίκους της περιοχής. Γενικά προτιµούν ήσυχα µέρη και ταβερνάκια, ενώ αποφεύγουν να βγαίνουν στη στεριά τις ηµέρες που τα νησιά κατακλύζονται από κόσµο. Αποζητούν την ηρεµία, αφού µόνο έτσι καταφέρνουν να γεµίζουν τις µπαταρίες τους ξεφεύγοντας από την απαιτητική καθηµερινότητά τους.
Είναι πολυάσχολοι και οι δύο. Ο Αντ. Καφετζόπουλος πρόσφατα ολοκλήρωσε τα γυρίσµατα για τη σειρά «Μοντέρνα οικογένεια» που προβάλλεται από το Mega, ενώ, παρότι δεν ασχολείται ενεργά µε την πολιτική αυτή την περίοδο, παραµένει ενεργός σε θέµατα κοινωνικής ευαισθητοποίησης, µετέχοντας σε δράσεις που αφορούν τα δικαιώµατα των πολιτών.
Η Φαίη Κοκκινοπούλου τον τελευταίο καιρό ασχολείται και µε τη συγγραφή. Το πρώτο της βιβλίο «Η εξαπάτηση» αποτελείται από 27 διηγήµατα και πλαισιώνεται από εικονογράφηση της ίδιας. Είναι από τα πιο ζηλευτά ζευγάρια, που ο ένας εµπνέει τον άλλον. Έχουν µάθει να σέβονται τον προσωπικό χρόνο του άλλου και ταυτόχρονα να απολαµβάνουν την κοινή τους ζωή. Στις διακοπές φροντίζουν να «ξανασυστήνονται», να ονειρεύονται και να γεµίζουν τις µπαταρίες τους.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved