Γωγώ Μαστροκώστα: Στη θάλασσα με την κόρη της Βικτώρια
Showbiz

Γωγώ Μαστροκώστα: Στη θάλασσα με την κόρη της Βικτώρια

Νωρίς νωρίς ξεκίνησε τις εξορμήσεις στη θάλασσα φέτος η Γωγώ Μαστροκώστα. Και μαζί της έχει πάντα την κόρη της Βικτώρια. Οι δυο τους πριν από λίγες ημέρες βρέθηκαν στον Αστέρα Βουλιαγµένης για να απολαύσουν το ηλιόλουστο πρωινό.

Αν και δεν έκαναν µπάνιο, καθώς ακόµα οι θερµοκρασίες δεν ευνοούν τις βουτιές, φρόντισαν να απολαύσουν τον ήλιο και τη γαλήνη που προσφέρει η θέα της θάλασσας. Η παρέα τους, σύμφωνα με τη real, µεγάλωσε διότι συνάντησαν µία φίλη της Γωγώς µε τα δύο συνοµήλικα µε τη Βικτώρια παιδιά της. Τα πιτσιρίκια έπαιξαν στην άµµο και οι δύο µαµάδες απόλαυσαν τον καφέ τους στον ήλιο συζητώντας.
Φυσικά µόνο απαρατήρητη δεν θα µπορούσε να περάσει η παρουσία της εντυπωσιακής Γωγώς στην παραλία, αφού, εκτός του ότι διαθέτει ένα από τα πιο καλλίγραµµα κορµιά της σόουµπιζ, έδωσε για ακόµα µία φορά µαθήµατα στιλ. Φορώντας ένα σορτς που αναδείκνυε τα καλογυµνασµένα πόδια της, το οποίο είχε συνδυάσει µε ένα ροζ πουκάµισο και εντυπωσιακό καπέλο, έγινε το επίκεντρο του ενδιαφέροντος. Εκείνη πάντως είχε στραµµένο όλο το ενδιαφέρον της αποκλειστικά και µόνο στην κόρη της, που έχει τον τρόπο να την κάνει να χαµογελάει συνεχώς.
Μπορεί ο ελεύθερος χρόνος που έχει καθηµερινά η Γωγώ Μαστροκώστα να είναι περιορισμένος καθώς συνεχίζει µε επιτυχία την προώθηση της νέας κολεξιόν ρούχων της από το e-shop που έχει δηµιουργήσει µε τη στενή φίλη και κουµπάρα της,Στάλω Ελία, όμως, φροντίζει να αφιερώνει αρκετές ώρες της ηµέρας στη µεγάλη της αγάπη, τη Βικτώρια. Οι δυο τους έχουν «χτίσει» µία πολύ τρυφερή σχέση και χαίρονται ιδιαίτερα κάθε φορά που έχουν την ευκαιρία να περάσουν τα πρωινά τους κάνοντας εξορµήσεις στη φύση. Η όµορφη επιχειρηµατίας λατρεύει τα παιδιά και δεν έχει κρύψει τη µεγάλη της επιθυµία να αποκτήσει και άλλο παιδί. «Σαν τρελοί θέλουµε να κάνουµε δεύτερο παιδί µε τον Τραϊανό. Τα αγαπάω πολύ, πάρα πολύ τα παιδιά. Και είµαι διατεθειµένη να πάρω και τα ρίσκα µου», είπε σε πρόσφατη τηλεοπτική της συνέντευξη, αφήνοντας να εννοηθεί πως άµεσα σκοπεύει να προσπαθήσει ώστε να γίνει το όνειρό της πραγµατικότητα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved