Γωγώ Ατζολετάκη: «Ήμουν αυστηρή μητέρα»
Showbiz

Γωγώ Ατζολετάκη: «Ήμουν αυστηρή μητέρα»

Η Γωγώ Ατζολετάκη σε συνέντευξή της μίλησε για την κόρη της και τις ενοχές που νιώθει καθώς δεν ήταν όσο θα ήθελε κοντά της.

Πολλοί είναι αυτοί που θεωρούν ότι αφού υπάρχει μια σχετική οικονομική δυνατότητα και φροντίδα, γιατί να διοχετευτεί σε ένα σκυλί και όχι σε ένα παιδί;
«Προσωπικά, δεν ήθελα άλλο παιδί. Ίσως μέσα μου να ήθελα πολλά παιδιά, αλλά οι συνθήκες της ζωής και της δουλειάς μας είναι τέτοιες που δεν μας επιτρέπουν να αφοσιωθούμε σωστά σε ένα παιδί. Το έχουν βιώσει αυτό πολλές συνάδελφοι. Σε μεγάλο ποσοστό, όλες οι ηθοποιοί έχουν ένα παιδί, θέλουν να γευτούν τη μητρότητα, μετά όμως είναι δύσκολος ο δρόμος και γεμάτος ενοχές. Όλες έχουν ενοχές μήπως δεν έδωσαν στο παιδί τους όλα αυτά που θα έπρεπε να του δώσουν. Έδωσα πολλά στην ανατροφή της κόρης μου, ήμουν μια αυστηρή μητέρα. Κουράστηκα για να το κάνω αυτό, όμως μου έχουν λείψει κι εμένα πράγματα. Δεν ξέρω κατά πόσο έχουν λείψει στην κόρη μου, γιατί ήταν πολύ μικρή για να το αντιληφθεί».


Τι σας έχει λείψει;
«Ότι ποτέ δεν την έβαλα το βράδυ για ύπνο. Αυτό μου έχει λείψει πάρα πολύ. Τότε δουλεύαμε 6 μέρες την εβδομάδα, κάθε βράδυ παράσταση, όταν η Θεοδώρα ήταν μωρό. Τη Δευτέρα, που ήταν η μοναδική μας αργία, πάντα είχα μια πρόσκληση γιο κάπου. Ελάχιστες Δευτέρες κατάφερα να μείνω στο σπίτι. Μου έχει λείψει να τη βάλω στο κρεβάτι, να την κανακέψω, να της πω τραγουδάκια, να την κάνω μπάνιο προηγουμένως...».


Πηγή: Λοιπόν

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved