Νίκος Βερλέκης: «Η εξωτερική μου εμφάνιση ήταν τροχοπέδη στην καριέρα μου!»
Showbiz

Νίκος Βερλέκης: «Η εξωτερική μου εμφάνιση ήταν τροχοπέδη στην καριέρα μου!»

Ο Νίκος Βερλέκης σε συνέντευξή του μίλησε για την καριέρα του και πώς η εμφάνισή του τον βοήθησε στην πορεία του.

Τι σας έκανε να πείτε ναι στο «Μπρούσκο»;
«Πρώτα απ' όλα η εμπιστοσύνη που είχα στη Βάνα Δημητρίου που είναι η συγγραφέα. Δεύτερον είχα ακούσει τα καλύτερα λόγια για όλους τους συντελεστές και αυτό για μένα ήταν μεγάλη εγγύηση».


Υπήρξαν στιγμές που το τηλέφωνο σας δεν χτυπούσε για επαγγελματικές προτάσεις;
«Τα τηλέφωνα πότε χτυπάνε πότε δεν χτυπάνε. Αυτό το ξέρει ο καθένας από τη στιγμή που τελειώνει τη δραματική σχολή. Γνωρίζουμε ότι αυτή η δουλειά δεν σου παρέχει απόλυτη ασφάλεια».


Σας άγχωνε αυτό;
«Ουδέποτε είχα άγχος. Πάντα όταν έφτανα στο αμήν έβρισκα μια δουλειά. Έχω περάσει δύσκολα όπως όλοι, όχι όμως να μην έχω να φάω».


Σκεφτήκατε ποτέ να αφήσετε το θέατρο;
«Δεν βασιζόμουν μόνο στο επάγγελμα του ηθοποιού. Εκτός από παραγωγές , άνοιξα με τη γυναίκα μου ένα μαγαζί με κρητικά προϊόντα για αρκετά χρόνια. Δεν κάθισα ποτέ με σταυρωμένα χέρια περιμένοντας να έρθει μια πρόταση για θέατρο και κινηματογράφο Είμαι από τους τυχερούς όμως που έχω ζήσει από τη δουλειά του ηθοποιού, χωρίς να έχω αυτήν τη ματαιοδοξία».


Αντιμετωπίσατε περίεργα περιστατικά στον δρόμο εξαιτίας του σκληρού παρουσιαστικού σας;
«Αυτά συνέβαιναν παλιότερα. Υπήρχαν κατά καιρούς κάποιες γιαγιάδες κυρίως που μου έλεγαν ότι θα πουν στη γυναίκα μου αυτά που έκανε ο ρόλος! Τώρα οι άνθρωποι, όμως, μπορούν να ξεχωρίσουν τον ηθοποιό από το ρόλο».


Η εμφάνισή σας έκανε καλό στην καριέρα σας;
«Ήταν τροχοπέδη! Μπορεί στην αρχή λόγω εμφάνισης να σου ανοιχτούν πόρτες, στη διαδρομή, όμως, είναι πάρα πολύ δύσκολος ο δρόμο . Και το κοινό και οι υπεύθυνοι έχουν πολύ μεγάλες απαιτήσεις από σένα, ανάλογες με την εμφάνισή σου».
Δεχτήκατε, δηλαδή, ρατσισμό;
«Βέβαια , πολύ. Μέχρι να σε αναγνωρίσουν πρέπει να τους το αποδείξεις κατ' επανάληψη. Η αλήθεια, πάντα , είναι ως πιτσιρικάς επαναπαύτηκα στην ομορφιά, άλλωστε ποιος δεν κολακεύεται από το γεγονός ότι αρέσει; Σιγά σιγά, άμα , άλλαξα».
Πηγή: You

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved