Κατερίνα Λέχου: «Μικρές φοράγαμε είτε μπαλωμένα ρούχα είτε της μεγαλύτερης αδελφής»
Showbiz

Κατερίνα Λέχου: «Μικρές φοράγαμε είτε μπαλωμένα ρούχα είτε της μεγαλύτερης αδελφής»

Η Κατερίνα Λέχου σε συνέντευξή της μίλησε για τα παιδικά της χρόνια και την βοήθεια που της πρόσφερε η ψυχανάλυση.

Έχετε μια ευθύτητα και λογική παράλληλα με μια ευαισθησία. Πώς συνδυάζονται;
«Τα δυνατά μυαλά που θαυμάζω ήταν άκρως ευαίσθητα. Γι' αυτό και αν δει κανείς την άλλη τους πλευρά, θ' ανακαλύψει πόσο ευαίσθητοι δέκτες ήταν του τι συμβαίνει γύρω μας».


Βοήθησε και η ψυχανάλυση σ' αυτή τη διαπίστωση;
«Βοήθησε, αλλά είναι ένα πάντρεμα πραγμάτων. Δεν έδωσε μόνη της ή ψυχανάλυση αυτό τον καρπό. Είχα διαβάσει ένα σκασμό βιβλία.. Πάντως, η αλήθεια είναι ότι μέχρι και η θρησκεία αποδέχεται την ψυχανάλυση. Ένας παπάς μου είχε πει ότι η ψυχανάλυση μπορεί να γίνει ο αεροδιάδρομος για να απογειωθεί το αεροπλάνο που λέγεται πίστη».


Πιστεύετε στο Θεό;
«Ναι. Από μικρή είχα ανάγκη να πιστεύω. Έγινα βαθιά πιστή όταν μου απαντήθηκαν ένα σωρό "γιατί", που μ' έφεραν σ'επαφή με το μέσα μου. Δε μεγαλώνουμε πια έτσι, οι άνθρωποι έχουν γίνει θηρία».


Έχετε ζήσει ποτέ σε καθεστώς ανασφάλειας;
«Όχι. Έχω ζήσει με τα απαραίτητα. Ο πατέρας μου είναι ένας άνθρωπος χωρίς οικονομικές εξάρσεις και πάντα ξέραμε ότι θα έχουμε φαγητό, ότι θα πληρωθεί το ρεύμα, αλλά αν θέλαμε καινούργιο ζακετάκι δεν είχε. Θυμάμαι τη μαμά μου να μπαλώνει. Φοράγαμε είτε μπαλωμένα ρούχα είχε της μεγαλύτερης αδελφής μας. Είχαμε τα αναγκαία, που όμως ήταν αδιαπραγμάτευτα».
Πηγή: Hello

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved