Έλενα Παπαβασιλείου: «Θα ήθελα να φέρω ένα παιδί στον κόσμο σε μια ευτυχισμένη οικογένεια»
Showbiz

Έλενα Παπαβασιλείου: «Θα ήθελα να φέρω ένα παιδί στον κόσμο σε μια ευτυχισμένη οικογένεια»

Η Έλενα Παπαβασιλείου σε συνέντευξή της εξομολογήθηκε αν θα έκανε ένα παιδί εκτός γάμου.

Θα έκανες ένα παιδί εκτός γάμου;
«Δεν το έχω σκεφτεί. Πιστεύω ότι ένα παιδί μεγαλώνει καλύτερα και με τους δύο γονείς. Το ιδανικό θα ήταν πάντως να φέρω ένα παιδί στον κόσμο σε μια ευτυχισμένη οικογένεια, αλλά ποτέ δεν ξέρεις πώς τα φέρνει η ζωή».


Ο χωρισμός των γονιών σου σε ωρίμασε πιο γρήγορα;
«Μεγάλωσα με την ιδέα ότι τίποτα δεν είναι δεδομένο και γι' αυτό από μικρή ήθελα να σπουδάσω, να αποκτήσω εφόδια για να μπορώ να σταθώ στα πόδια μου και να γίνω αυτόνομη. Πάντα στο μυαλό μου είχα την εξής φράση: "Δεν ξέρουμε τι θα γίνει αύριο και πώς θα μας τα φέρει ή ζωή, γι' αυτό θα πρέπει να είμαστε όσο γίνεται πιο δυνατοί", θεωρώ, πάντως, ότι σε αυτήν τη ζωή ότι γίνεται είναι για καίω, ακόμα και από τις δυσκολίες μαθαίνουμε. Εγώ μέσα από τα δύσκολα που βίωσα έμαθα και ωρίμασα».

Την αποτυχία και το αδιέξοδο πώς τα διαχειρίζεσαι;
«Όποια στενοχώρια κι αν συναντήσω σε οποιονδήποτε τομέα της ζωής μου τη βιώνω όπως πρέπει, δεν καταπιέζω τα συναισθήματα μου...θα τα νιώσω, θα τα δω, θα τα συ ζητήσω μ' εμένα ή με ένα-δύο πρόσωπα των οποίων την γνώμη λαμβάνω σοβαρά υπόψη μου και θα συνεχίσω. Δεν αφήνομαι σε καμία περίπτωση να χαθώ μέσα στο πρόβλημα, ούτε μοιρολατρώ. Θα κάνω την αυτοκριτική μου και θα ψάξω να βρω τη λύση».
Πηγή: You

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved