Χάρης Κκολός: «Εγώ δεν είμαι άνθρωπος που κρατάω κακία»
Showbiz

Χάρης Κκολός: «Εγώ δεν είμαι άνθρωπος που κρατάω κακία»

Όταν ο Μάξιμος μάθει ότι ο Δημήτρης διατηρούσε παράνομο δεσμό με την Ιωάννα, θα αισθανθεί προδομένος. O Χάρης Κκολός ως Χάρης στο Ρουα Ματ, έχει προδοθεί από κάποιον αγαπημένο του άνθρωπο;

« Έχω προδοθεί, αλλά όχι για τον ίδιο λόγο που πληγώθηκαν οι ήρωες της σειράς. Εννοείται, όλοι έχουμε προδοθεί στη ζωή μας και εννοείται ότι έχω απογοητευτεί. Αυτά, όμως, συμβαίνουν στην καθημερινότητα μας» τόνισε στο Mytv.

-Πώς αντιμετωπίζεις τέτοιες καταστάσεις;

«Προχωράμε! Εγώ δεν είμαι άνθρωπος που κρατάω κακία, ξεχνώ και δίνω δεύτερη και τρίτη ευκαιρία αν τύχει. Εκτός αν συμβεί κάτι το τόσο άσχημο... Σε αυτή την περίπτωση βάζω ένα «χ», πατάω ένα delete και πάω παρακάτω.»

-Τι κέρδισες από τη συμμετοχή σου στο Ρουά ματ;

« Κατ αρχάς, φιλίες. Με κάποιους συναδέλφους έχουμε ξαναδούλεψει. Υπάρχει φανταστικό κλίμα στα γυρίσματα - και δεν το λέω έτσι Εμείς περνάμε πραγματικά καλά. Είναι πολύ καλές οι συνθήκες κάτω από τις οποίες δουλεύουμε, είναι ωραίοι άνθρωποι οι σκηνοθέτες, γενικά οι συντελεστές είναι άψογοι και στη δουλειά τους και στη συμπεριφορά τους. Το ίδιο, βέβαια, πιστεύω για εμάς, τους ηθοποιούς. Οπότε όλα είναι μια χαρά.»

-Ακούγεται έντονα ότι φέτος κλείνει ο κύκλος του Ρουά ματ. Εσύ πιστεύεις ότι θα μπορούσε να συνεχιστεί για ακόμα μία χρονιά;

«Εμείς δεν έχουμε πληροφόρηση ότι το Ρουά ματ ολοκληρώνεται φέτος. Ό,τι ακούτε και εσείς και εμείς είναι «ράδιο αρβύλα». Πάντως, πιστεύω ότι εύκολα θα μπορούσε να «πάει» ακόμα μία χρονιά»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved