Ντορέττα Παπαδημητρίου: «Με τον χρόνο είμαι μία χαρά συμφιλιωμένη»
Showbiz

Ντορέττα Παπαδημητρίου: «Με τον χρόνο είμαι μία χαρά συμφιλιωμένη»

Για πιο προσωπικά θέματα αποφασίζει να μιλήσει η Ντορέττα Παπαδημητρίου, όπως ας πούμε αν έχει γνωρίσει στους γιους της τον σύντροφό της ή πώς νιώθει που ο χρόνος περνάει...

Σε έχουν παρακολουθήσει παπαράτσι κατά καιρούς, σε έχουν απαθανατίσει µε τον Αντίνοο Αλμπάνη, έχουν βγει φωτογραφίες πιο ιδιωτικές. Πόσο σε ενοχλεί όλο αυτό;

«∆εν µε έχουν «κυνηγήσει» πολύ, δεν είµαι ας πούµε ταλαιπωρηµένη από αυτό... Τις λίγες φορές που έχει συµβεί δεν ήταν και το καλύτερό µου, γιατί κρατάω, όπως ξέρεις, πολύ χαµηλούς τόνους στα προσωπικά µου και δεν δίνω δικαιώµατα. ∆εν ξεπέρασε κανείς ποτέ τα όρια. Και ελπίζω να µη συµβεί, γιατί ειλικρινά µε ενοχλεί να µιλούν για την ιδιωτική µου ζωή».

Έχεις συστήσει στα παιδιά κάποιον σύντροφό σου;

«Μέχρι στιγµής δεν έχει συµβεί, δεν έχω φτάσει σε αυτό το σηµείο... Είναι πολύ µεγάλη απόφαση και δεν την έχω πάρει ακόµα».

Αν και είσαι πολύ µικρή, πώς νιώθεις µε τον χρόνο που περνά;

«Ε, πολύ µικρή δεν µε λες (σ.σ.: γελάει)! Είµαι στο όριο µικρής-µεγάλης. Στα 35 σε αυτό το όριο δεν είναι κανείς; (σ.σ.: γελάει) Με τον χρόνο είµαι µια χαρά συμφιλιωμένη, προσέχω πολύ µε κρέµες και ιδιαίτερη φροντίδα, αλλά µέχρι εκεί για την ώρα...»

Πηγή: real

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved