Στέφανος Κορκολής: «Στο βιβλίο της ζωής δεν σκίζεις σελίδες»
Showbiz

Στέφανος Κορκολής: «Στο βιβλίο της ζωής δεν σκίζεις σελίδες»

Για τους καλλιτέχνες φίλους του, τον αξέχαστο Δημήτρη Μητροπάνο αλλά και τις κακές στιγμές της καριέρας του μίλησε ο Στέφανος Κορκολής

Ο αγαπηµένος καλλιτέχνης µίλησε σε ραδιοφωνική του συνέντευξη στο Love Radio 97.5 για τους φίλους που έχει αποκτήσει από τον καλλιτεχνικό χώρο. Ανάµεσά τους ο Αντώνης Ρέμος, ο Μάριος Φραγκούλης, η Άλκηστις Πρωτοψάλτη και η Δήμητρα Γαλάνη, για τους οποίους τόνισε: «Είναι άνθρωποι µε τους οποίους µπορεί να µη βρίσκοµαι καθηµερινά, αλλά τους έχω µέσα στην καρδιά µου». Ιδιαίτερη αναφορά έκανε και στον αείµνηστο ∆ηµήτρη Μητροπάνο, τον οποίο πρωτοάκουσε όταν ακόµα ο ίδιος ήταν τεσσάρων ετών. «Μπήκε στη ζωή µου µέσα από ένα παράθυρο», είπε ο Στ. Κορκολής και συνέχισε: «Έπαιζα στο σπίτι µου µία ηµέρα πιάνο και σταµάτησα για να ακούσω ένα τραγούδι που ακουγόταν από το απέναντι σπίτι. Ενθουσιάστηκα τόσο πολύ που έµεινα να ακούω το ραδιόφωνο. Η φωνή και το τραγούδι ήταν του ∆ηµήτρη Μητροπάνου, για τον οποίο χρόνια αργότερα θα έγραφα τραγούδια και θα γινόµασταν φίλοι».
Σε ερώτηση αν θα ήθελε να διαγράψει κάποια κακιά στιγµή από την καριέρα του, ο τραγουδοποιός απάντησε µε απόλυτη βεβαιότητα «Όχι, τίποτα. Η ζωή είναι σαν ένα βιβλίο, σε αυτό το βιβλίο το να σκίζεις σελίδες από το παρελθόν σου είναι άκυρο. Γυρνάς απλώς σελίδα, προχωράς και συνεχίζεις να γράφεις».

Πηγή: Real

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved