Αγάθη και Βαλεντίνη Ράντη: Θέλουν να κάνουν οικογένεια;
Showbiz

Αγάθη και Βαλεντίνη Ράντη: Θέλουν να κάνουν οικογένεια;

Είναι δυο από τα από τις πιο γνωστές αδερφές στον χώρο της δημοσιογραφίας. Είναι δίδυμες και... αυτοκόλλητες. Η Αγάθη και η Βαλεντίνη Ράντη μίλησαν στο περιοδικό Hello και αναφέρθηκαν στο θέμα του γάμου και της οικογένειας.

Α.Ρ.: «Πιστεύω πολύ στην οικογένεια και θέλω να δημιουργήσω δική μου, ν' αποκτήσω παιδιά. Ένα παιδί ολοκληρώνει το ζευγάρι, όχι μόνο τη γυναίκα. Ωστόσο, δε θεωρώ απαραίτητο να παντρευτεί ένα ζευγάρι για να κάνει παιδί. Όταν υπάρχει αγάπη και συντροφικότητα, δε χρειάζεται ένα χαρτί που να λέει άτι είστε παντρεμένοι, ούτε θα σου λύσει τα προβλήματα σου η ύπαρξη του. Η σωστή σχέση, ένας σύντροφος που θα οε κάνει να πεις «Αυτός θα είναι ο πατέρας των παιδιών μου», είναι τα σημαντικά»

Β.Ρ.: «Εγώ θέλω να κάνω παιδιά, και τρία παιδιά. Αλλά είμαι υπέρ του γάμου. Μ' αρέσει η ιδέα ότι θα βάλω νυφικό και θα πάω να πονηρευτώ σε μια Εκκλησία δίπλα στη θάλασσα, παρέα με συγγενείς και φίλους. Αυτό είναι ίο ιδανικό σκηνικό για μένα. Μπορεί να είμαι δυναμική, αλλά μου αρέσει να είναι ξεκάθαροι οι ρόλοι στο ζευγάρι και να γίνονται παραδοσιακά τα πράγματα. Και θέλω να παντρευτώ και να είναι για πάντα. Δεν υπάρχει ωραιότερο πράγμα οίον κόσμο από μια παιδική αγκαλιά, και είναι σπουδαίο ν' ανοίγεις την πόρτα του σπιτιού σου καινά νιώθεις ευτυχισμένος.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved