Αγαπημένη ηθοποιός μιλάει για την υστερεκτομή στην οποία υπεβλήθη για να σώσει την ίδια της τη ζωή!
Showbiz

Αγαπημένη ηθοποιός μιλάει για την υστερεκτομή στην οποία υπεβλήθη για να σώσει την ίδια της τη ζωή!

Μερικές φορές υπάρχουν στιγμές στη ζωή ενός ανθρώπου όπου καλείται να πάρει πολύ σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον του. Αποφάσεις που έχουν πολύ κακές συνέπειες αλλά που πρέπει να γίνουν γιατί είναι θέμα ζωής ή θανάτου. Το ίδιο συνέβη και σε γνωστή Ελληνίδα ηθοποιό η οποία χρειάστηκε να κάνει υστερεκτομή, γνωρίζοντας πως μετά θα ήταν πολύ δύσκολο να αποκτήσει το δικό της παιδί.

Ο λόγος για την Τζένη Διαγούπη η οποία μιλάει για τη στιγμή εκείνη της ζωής της που ουσιαστικά αναμετρήθηκε με τα όριά της. «Βίωσα ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας το 2006. Έπρεπε να ζήσω και να αποδεχτώ μια κατάσταση, να την κουβαλήσω πάνω μου» αποκάλυψε η ίδια στο «Εγώ» ενώ στην ερώτηση αν επρόκειτο για καρκίνο πρόσθεσε: «Δεν έφτασα σ' αυτό το στάδιο. Είχα ένα γυναικολογικό πρόβλημα και έπρεπε να αποφασίσω αν θα έκανα μια επέμβα-ση, γνωρίζοντας ότι μετά οι πιθανότητες να αποκτήσω παιδί θα ήταν πολύ περι-ορισμένες. Είχα αρκετά ινομυώματα στη μήτρα μου και έπρεπε να υποβληθώ σε υστερεκτομή. Όμως θα ζούσα εγώ. Απο¬φάσισα να κάνω την επέμβαση, έστω και αν αυτό μου στοίχιζε τη δυνατότη¬τα μιας εγκυμοσύνης. Δεν το σκέφτηκα εγωιστικά. Είπα «οφείλω να ζήσω». Βρέ¬θηκα αντιμέτωπη με ένα πρόβλημα πουδιογκωνόταν συνεχώς και δεν είχα την πολυτέλεια του χρόνου, δεν γινόταν το καθυστερήσω σκεφτόμενη την αβέβαιηπροοπτική μιας εγκυμοσύνης. Πήρα την απόφαση ότι προτιμώ να έχω μια καλύ¬τερη ζωή και αν θελήσω να γίνω μαμά,μπορώ να υιοθετήσω ένα παιδάκι».

Ήταν σοκ για σένα όταν κλήθηκες να πά¬ρεις αυτή την τόσο σημαντική απόφαση;

«Ο γιατρός κατά την εξέταση δεν μου ανέλυσε τη φύση και τη σοβαρότητα του προβλήματος. Γι' αυτά με ενημέρωσε εκ των υστέρων, λέγοντας μου, θυμάμαι, χαρακτηριστικά «προτεραιότητα μας ήταν να σώσουμε εσένα». Πώς αντέδρασες τότε; Δεν το πήρα βαριά. Είχα στο πλάι μου τους γονείς μου, τους φίλους μου. Δεν είχα κάποιο πρόβλημα. Από τη στιγμή που είμαι εγώ καλά, δεν με ενδιαφέρουν τα υπόλοιπα. Λεν είχα ποτέ μέσα μου το «πρέπει να κάνω ένα παιδί»».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved