Σάννυ Χατζηαργύρη: «Η γιαγιά μου δεν ήθελα καθόλου να γίνω ηθοποιός»
Showbiz

Σάννυ Χατζηαργύρη: «Η γιαγιά μου δεν ήθελα καθόλου να γίνω ηθοποιός»

Η Σάννυ Χατζηαργύρη σε συνέντευξή της μίλησε για την γιαγιά της, την αείμνηστη ηθοποιό, Ελένη Χατζηαργύρη.

Είσαι εγγονή της αείμνηστης Ελένης Χατζηαργύρη. Ίσχυσε σε σένα το ότι ένα παιδί που προέρχεται από καλλιτεχνική οικογένεια αντιμετωπίζει μεγαλύτερη δυσκολία στο χώρο;
«Αν το κοιτάξεις πιο βαθιά, θα δεις ότι δεν είναι εύκολο, γιατί οι άλλοι βάζουν μια ταμπέλα και σε συγκρίνουν, κάτι που είναι πολύ λάθος, γιατί δεν μπορείς να συγκρίνεις δύο διαφορετικούς άνθρωποι αλλά επειδή συμβαίνει αυτό, ναι, κουβαλάς ένα βάρος, πόσο μάλλον την οντότητα της δικής μου της γιαγιάς, η οποία ήταν τεράστια. Δεν είναι εύκολο στην αρχή. Αν πραγματικά είσαι γεννημένος για να κάνεις αυτό το πράγμα όπως ήμουν εγώ, πι έπρεπε να κάνω αυτό, το ξεπερνάς. Αν αρχίσει και σε γνωρίζει ο κόσμος μέσα από τη δουλειά σου σε διαφοροποιεί από το πρόσωπο που σε συγκρίνει. Θέλει το χρόνο του».


Ποια ήταν η σχέση σου με τη γιαγιά σου;
«Η γιαγιά μου, μου είχε τεράστια αδυναμία, ήμουν μονάκριβο εγγόνι της. Μέναμε μαζί και είχαμε πάρα πολύ δυνατή σχέση. Ως γιαγιά ήταν τεράστιο στήριγμα, είχαμε έρθει πολύ κοντά, ήταν σαν δεύτερη μαμά».

Ήθελε να ακολουθήσεις το επάγγελμα της;
«Την έπιανε το στομάχι της ξέροντας πώς είναι το επάγγελμα και γνωρίζοντας εμένα, που ήμουν πιο ευαίσθητη, πιο αφελής, δεν είχα δεύτερη σκέψη. Δεν ήθελε καθόλου, για να μη με πληγώσουν, να μην έχω προβλήματα. Λίγο πριν πάω να σπουδάσω στην Αμερική σκηνοθέτρια μου ζήτησαν να γράψω ένα μονόλογο. Το είδε η γιαγιά μου, γιατί ήταν και καθηγήτρια. Τότε με μεγάλη δυστυχία μου είπε: "Πρέπει να γίνεις ηθοποιός". Μετά της έδωσε μόνο χαρά. Η γιαγιά μου, μου έμαθε φοβερά πράγματα σε σχέση με την υποκριτική».


Πηγή: Λοιπόν

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved