Ελληνίδα παρουσιάστρια δήλωσε: «Έχω κάνει 40 επεμβάσεις lifting και 30 πλαστικές»
Showbiz

Ελληνίδα παρουσιάστρια δήλωσε: «Έχω κάνει 40 επεμβάσεις lifting και 30 πλαστικές»

Η παρουσιάστρια σε συνέντευξή της μίλησε για την ανανεωμένη της εμφάνιση.

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου σε συνέντευξή της αποκάλυψε αν έχει κάνει κάποια διορθωτική επέμβαση.
Η ανανεωμένη σου εμφάνιση στο «Ελλάδα σ' αγαπώ» ενθουσίασε και σχολιάστηκε πολύ, σε σημείο μάλιστα που κάποιοι να υποστηρίξουν ότι είναι αποτέλεσμα botox ή και αισθητικής επέμβασης...
«Βέβαια! Έχω κάνει 40 επεμβάσεις lifting και 30 πλαστικές. Όχι δεν έχει σχέση με αυτό. Κάθε πρόγραμμα είναι διαφορετικό. Στο «Ελλάδα σ' αγαπώ» είμαστε σε άλλο πλατό, με άλλα φώτα, άλλη διάθεση και σε περιβάλλον πιο εξωστρεφές. Προφανώς όλα αυτά μέτρησαν, όπως και η αλλαγή των μαλλιών ή του μακιγιάζ. Είμαι 35 ετών. Αν αρχίσω από τώρα το lifting, πού θα φτάσω έπειτα από χρόνια;».
Δεν έχεις κάνει ποτέ ούτε botox;
«Έχω αποκτήσει μια συνέπεια στο να βάζω κρέμες την τελευταία τριετία. Δεν ήμουν ποτέ ιδιαίτερα της περιποίησης. Αναγνωρίζω ότι ο χρόνος περνά και πρέπει να κάνουμε κάποια πράγματα. Προς το παρόν είμαι σε αυτό το σημείο. Αφήνω να εξαντληθεί, όσο πάει και μετά βλέπουμε».

Υπήρξαν άνθρωποι που σου έχουν φερθεί συνειδητά άσχημα;
«Έχουν υπάρξει άνθρωποι που με έχουν στεναχωρήσει για διάφορους λόγους, είτε επαγγελματικούς είτε προσωπικούς, αλλά δεν έχει γίνει ποτέ κάτι τόσο σοβαρό ώστε να με επηρεάσει μέσα μου».


Να υποθέσω ότι μέτρησε σε αυτό η ψυχανάλυση;
«Φυσικά. Νομίζω ότι είναι πολύ χρήσιμο να κάνει ένας άνθρωπος».


Πηγή: ΕΓΩ

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved