Μάγκυ Χαραλαμπίδου: «Δεν έχω κάνει bottox. Με φοβίζουν οι αλλαγές»
Showbiz

Μάγκυ Χαραλαμπίδου: «Δεν έχω κάνει bottox. Με φοβίζουν οι αλλαγές»

Η Μάγκι Χαραλαμπίδου σε συνέντευξή της εξομολογήθηκε πώς διατηρείται σε φόρμα ενώ αποκάλυψε αν έχει κάνει κάποια διορθωτική επέμβαση.

Έχεις ανασφάλειες για την εμφάνιση σου;
«Δεν είμαι ανασφαλής. Μ' αρέσει όπως μεγαλώνω. Χαίρομαι γιατί το ακούω και από τον κόσμο! Πιστεύω ακράδαντα ότι όλη μας η ζωή φαίνεται στο πρόσωπο μας και πρέπει να είμαστε περήφανοι γι' αυτό!»


Θα έκανες botox ή άλλη πλαστική;
«Δεν έχω κάνει ως τώρα. Με φοβίζουν οι αλλαγές. Δεν είμαι, όμως αρνητική σε τίποτα από αυτά. Διαβάζω και ενημερώνομαι για όλες τις νέες μέθοδο».

Προσέχεις τον εαυτό σου;
«Πολύ! Όλοι μας πρέπει να τον αγαπάμε και να τον προσέχουμε. Εμένα μου αρέσει η γυμναστική. Με κάνει και νιώθω ευεξία. Ίσως έχει να κάνει με τις ορμόνες που παράγονται στον εγκέφαλο μας όταν γυμναζόμαστε, οι οποίες αλλάζουν τη διάθεσή μας και προκαλούν ευφορία. Προσπαθώ να ασκούμαι τουλάχιστον 3 φορές την εβδομάδα όλον τον χρόνο, όχι μόνο για να βγω στην παραλία. Επίσης μου αρέσει πολύ το φαγητό και ακόμα πιο πολύ τα γλυκά! Δεν κάνω διατροφή, τρώω τα πάντα και προσπαθώ καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας να κινούμαι για να καίω πολλές θερμίδες. Νομίζω πως εκεί είναι το μυστικό. Πολλά μικρά γεύματα για να δουλεύει ο μεταβολισμός και πολλή κίνηση για να καίμε αυτά που τρώμε».
Πηγή: You

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved