Ελένη Ράντου: «Έχω φοβηθεί μήπως χαλάσει η σχέση μου με τον Βασίλη. Όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά»
Showbiz

Ελένη Ράντου: «Έχω φοβηθεί μήπως χαλάσει η σχέση μου με τον Βασίλη. Όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά»

Καθόλου δεδομένο δεν θεωρεί τον γάμο της με τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου η Ελένη Ράντου η οποία παραδέχεται σε τηλεοπτική της συνέντευξη πως έχει φοβηθεί μήπως χαλάσει κάτι στον γάμο τους ο οποίος κρατάει εδώ και 25 χρόνια.

Για τη σχέση της με τα media, η Ελένη Ράντου παραδέχτηκε στο Join us: «Ήταν σοκαριστικός ο τρόπος που ο τύπος έπεσε πάνω σε εμένα και τον άντραμου 25 χρόνια πριν. Πάντα υπήρχε μια υπερβολή στα προσωπικά. Θεωρούμε ότι δεν μπορεί να μονοπωλεί συνέχεια το ενδιαφέρον. Ο γάμος δεν ήταν ανοιχτός, έγινε με αγαπημένους ανθρώπους χωρίς να γίνει show και από εκείαπό εκεί και πέρα υπήρχε μια ψύχραιμη στάση. Και το σεβάστηκαν όλοι. Δεν ένιωσα ποτέ τον παπαράτσι έξω από το σπίτι μου».

Όσο για τη σχέση της με τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου η ηθοποιός παραδέχτηκε: «Ο Βασίλης είναι ένας άνθρωπος με τον οποίο θέλω να πορευτώ μέσα στο χρόνο. Δεν είναι κάτι που τυχαία κρατάει 25 χρόνια. Έχω φοβηθεί μήπως χαλάσει η σχέση μου με τον Βασίλη. Όλα τα ενδεχόμενα είναι ορατά. Μετά ζυγίζεις πού αισθάνεσαι καλύτερα. Υπάρχει μια φυσική θερμοκρασία του σώματος που σου λέει σε ποιο μέρος είναι σωστή. Ακούς καλά το σώμα σου και πας με αυτό».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved