Κατερίνα Καινούργιου: Έτσι διατηρεί το κορμί της στα 52 κιλά
Showbiz

Κατερίνα Καινούργιου: Έτσι διατηρεί το κορμί της στα 52 κιλά

Η Κατερίνα Καινούργιου διαθέτει ένα αξιοζήλευτο κορμί.

«Πολλά κορίτσια, μέσα από τα social media, μου ζητούν συμβουλές άσκησης και διατροφής. Καλό, όμως, είναι να απευθυνόμαστε σε ειδικούς.

Οι άνθρωποι που με έχουν βοηθήσει είναι η Μαρία Ψωμά και ο Γιώργος Μουλίνος, δύο εξαιρετικοί διατροφολόγοι. Ουσιαστικά, αυτό που ακολουθώ είναι ένα ισορροπημένο πρόγραμμα με πέντε γεύματα. Πίνω άφθονο πράσινο τσάι και, αν πεινάσω ενδιάμεσα στα γεύματα, έχω πάντα μαζί μου μπάρες δημητριακών.

Το μόνο που αποφεύγω είναι τα τηγανητά και να τρώω το βραδινό μου μετά τις 10.00 το βράδυ. Κατά καιρούς, θα κάνω τις παρασπονδίες μου με γλυκά ή παχυντικά φαγητά, αλλά πάντα με μέτρο» είπε η παρουσιάστρια στο People!

H Κατερίνα γυμνάζεται τρεις φορές την εβδομάδα. «Έχω μπει σε ένα πρόγραμμα και κάνω γυμναστική με ιμάντες TRX. Εκτός από αυτό, κάθε μέρα που ξυπνάω φροντίζω να τρέχω στο διάδρομο ή στο δρόμο».

Όπως εξηγεί: «Όταν διάβαζα για τις Πανελλήνιες, παραμέλησα τον εαυτό μου, έτρωγα άτσαλα και πήρα πολλά κιλά. Κάποια περίοδο, όταν εργαζόμουν ως δημοσιογράφους στο πρωινό που παρουσίαζε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στο Mega, είχα φτάσει 72 κιλά. Τότε αποφάσισα πως έπρεπε να κάνω κάτι δραστικό για να αδυνατίσω και το μόνο σίγουρο είναι πως δεν θα αφεθώ ξανά».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved