Κόρτνεϊ Πάρκερ: Πώς βρέθηκε στην Ελλάδα από την Αμερική και τα επόμενα σχέδιά της
Showbiz

Κόρτνεϊ Πάρκερ: Πώς βρέθηκε στην Ελλάδα από την Αμερική και τα επόμενα σχέδιά της

Η πολυτάλαντη Κόρτνεϊ Πάρκερ απέδειξε με τις επιλογές της μέχρι σήμερα πως δεν φοβάται να παίρνει ρίσκο στη ζωή της και τελικά να βγαίνει νικήτρια...

Η Αμερικανίδα τραγουδίστρια και χορεύτρια ξεκίνησε την καριέρα της χορεύοντας στα σόου της Rihanna και της Beyonce στο Λος Άντζελες. Εν μια νυκτί πήρε την απόφαση να εγκαταλείψει τα πάντα και να ταξιδέψει μέχρι την Ελλάδα ύστερα από πρόταση που δέχτηκε να εμφανιστεί σε σόου της Έλενας Παπαρίζου. Από τότε έχει καταφέρει να συνεργαστεί με μεγάλα ονόματα της ελληνικής μουσικής, ενώ έχει ήδη αναδείξει το ταλέντο της στο τραγούδι. Αυτή την εποχή εμφανίζεται στο νυχτερινό κέντρο όπου τραγουδούν ο Παντελής Παντελίδης και η Ελένη Φουρέιρα, για τους οποίους έχει να πει μόνο καλά λόγια στη real: «Είναι πάρα πολύ όμορφη συνεργασία, όλοι δουλεύουμε πολύ καλά μαζί! Είναι πολύ νεανικό το σχήμα, με φοβερή ενέργεια και στη σκηνή αλλά και εκτός αυτής. Ιδιαίτερα με την Ελένη, επειδή είμαστε και πολύ καλές φίλες, η συνεργασία μας είναι άψογη και είμαι πολύ χαρούμενη που συμμετέχω σε αυτό το σχήμα».
Δισκογραφικά, η Κόρτνεϊ ετοιμάζει την επόμενη δουλειά της χωρίς να βιάζεται: «Αυτή την περίοδο πειραματίζομαι ώστε να βρω τον σωστό ήχο που να μου ταιριάζει και να με εκφράζει απόλυτα ως καλλιτέχνιδα, δοκιμάζω καινούργια πράγματα και δουλεύω με νέους παραγωγούς. Είναι πολύ δημιουργική περίοδος και είμαι πολύ ενθουσιασμένη! Το επόμενο διάστημα θα κυκλοφορήσουν από την Panik Records δείγματα της δουλειάς αυτής και εύχομαι να αρέσουν πολύ στον κόσμο», λέει η εκρηκτική Κόρτνεϊ, η οποία, εκτός από καλή τραγουδίστρια και επιτυχημένη χορεύτρια, έχει αρχίσει να γίνεται και fashion icon για τους λάτρεις της μόδας. Η ίδια παραδέχεται πως φροντίζει ιδιαίτερα την εικόνα της: «Είναι πολύ σημαντικό για τον οποιοδήποτε καλλιτέχνη να προσέχει το ντύσιμο και την εξωτερική του εμφάνιση γενικότερα, καθώς είναι μέρος της δουλειάς μας να προβάλλουμε τον καλύτερο εαυτό μας προς τα έξω. Με ενδιαφέρει η μόδα και ενημερώνομαι συχνά για τις καινούργιες τάσεις της».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved