Η Ευγενία Γκιζέλη μιλάει για το «μικρό θαύμα» της, την κόρη της!
Showbiz

Η Ευγενία Γκιζέλη μιλάει για το «μικρό θαύμα» της, την κόρη της!

«Μικρό θαύμα» χαρακτηρίζει τη γέννηση της κόρης της η Ευγενία Γκιζέλη, η οποία εδώ και λίγες εβδομάδες βιώνει την απόλυτη ευτυχία.

Το γνωστό μοντέλο και γυμνάστρια υποδέχτηκε στις 24 Απριλίου μαζί με τον σύζυγό της, τον επιχειρηματία Δημήτρη Κορρέ, ένα πανέμορφο και υγιέστατο κοριτσάκι βάρους 3.800 γραμμαρίων. «Η λέξη ευτυχισμένη είναι πολύ μικρή για να περιγράψει αυτό που νιώθω με τη γέννηση της κόρης μου», λέει η Ευγενία στη Real και συνεχίζει: «Είναι απερίγραπτα τα συναισθήματα. Πράγματι όταν γεννιέται ένα παιδί, γίνεται ένα μικρό θαύμα».
Το ζευγάρι ήθελε πολύ να αποκτήσει παιδί και ο ερχομός του δεν θα μπορούσε παρά να τους κάνει τρισευτυχισμένους, μιας και πραγματοποίησαν το όνειρό τους να αποκτήσουν οικογένεια. Μια οικογένεια που όσο θα περνάει ο καιρός θα γεμίζει με ακόμα περισσότερα παιδικά γέλια, αφού η Ευ. Γκιζέλη δεν πρόκειται να σταματήσει στο ένα παιδί. «Θέλω πολύ να ξαναζήσω αυτή την εμπειρία. Δεν θα ξεχάσω ποτέ τη στιγμή που κράτησα για πρώτη φορά στην αγκαλιά μου την κόρη μου, μόλις γεννήθηκε», λέει με εμφανή τη χαρά στη φωνή της.
Ο σύζυγός της, που είναι ένας εκ των ιδιοκτητών της γνωστής φίρμας φυτικών καλλυντικών, μοιράζεται με την όμορφη σύζυγό του τα ίδια συναισθήματα για τον ερχομό της κόρης τους και είναι ξετρελαμένος μαζί της. Οι δύο νέοι γονείς έχουν ήδη καταλήξει και στο όνομα που θα πάρει η νεογέννητη κόρη τους: «Θα τη βαφτίσουμε Μαριάννα. Έτσι λένε τη μητέρα μου. Είναι μια κοινή απόφαση που πήραμε μαζί με τον σύζυγό μου για το όνομα που θα χαρίσουμε στην κόρη μας», αποκαλύπτει η Ευγενία.
Η εγκυμοσύνη της ήταν πολύ καλή και γέννησε με καισαρική. Μπορεί τα περισσότερα μοντέλα και γυμνάστριες να ανησυχούν συνήθως για το σώμα τους μετά από μια εγκυμοσύνη, όμως κάτι τέτοιο δεν συμβαίνει με την Ευγενία. Μπορεί να πήρε 26 ολόκληρα κιλά κατά τη διάρκεια της κύησης, όμως ήδη έχει χάσει τα 14 από αυτά και σκοπεύει να επανέλθει σύντομα στο φυσιολογικό της βάρος με σωστή διατροφή και πρόγραμμα γυμναστικής.
Η ευτυχισμένη μαμά, η οποία στο παρελθόν είχε λάβει μέρος στα καλλιστεία Playmate και τη γνωρίσαμε ως ναυαγοσώστρια στο τηλεπαιχνίδι «Μία τρύπα στο νερό» με παρουσιαστή τον Γιώργο Πυρπασόπουλο, σκοπεύει να αφοσιωθεί στην κόρη της και δεν σκέφτεται να συνεχίσει την καριέρα της ως μοντέλου, αφού πλέον προτεραιότητά της είναι η οικογένεια που ξεκίνησε με τον σύζυγό της.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved
Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ. 232100