Otherview: «Όποιος σε αγαπάει και σε γουστάρει πραγματικά θα πρέπει να φερθεί έξυπνα για να σε έχει»
Showbiz

Otherview: «Όποιος σε αγαπάει και σε γουστάρει πραγματικά θα πρέπει να φερθεί έξυπνα για να σε έχει»

Η οικειότητα που έχουν μεταξύ τους οι Otherview δεν εξαντλείται στη σκηνή. Περνούν πολλές ώρες μαζί στο σπίτι του Βασίλη, εκεί όπου βρίσκεται και το στούντιο ηχογράφησης.

«Οικογένεια έχουμε γίνει. Περνάμε πολύ χρόνο μαζί. Είμαι ο εαυτός μου με τα παιδιά και νιώθω σαν να μιλάω στα αδέρφια μου, τους λέω και τα προσωπικά μου», σχολιάζει η Έλενα Τσαγκρινού στο Πρώτο Θέμα και ο Δημήτρης την αγκαλιάζει προστατευτικά. Έχουν αντιμετωπίσει σκηνές ζηλοτυπίας από τους εκάστοτε συντρόφους τους; «Ναι, γι' αυτό μείναμε σόλο! (γελάει)», απαντά ο Δημήτρης Ισαρης και καταλήγει: «Οποιος σε αγαπάει και σε γουστάρει πραγματικά θα πρέπει να φερθεί έξυπνα για να σε έχει». Στη συζήτηση μπαίνει ο Βασίλης: «Εδώ έχω αντιμετωπίσει ζήλια επειδή περνάω πολλές ώρες με τον Δημήτρη! Φαντάσου τι γίνεται όταν περνάς ώρες με μια γυναίκα. Σου λένε: "Αφιερώνει πιο πολύ χρόνο εκεί παρά σε μένα"».
Για την 20χρονη Έλενα η ζήλια είναι λαγοί για να φύγει από μια σχέση: «Φυσικά και έχω αντιμετωπίσει ζήλια και μπορώ να πω ότι είναι ένας πολύ βασικός λόγος για να σταματήσω μία σχέση. Ακόμα κι αν περνάω πολύ καλά μέσα σε αυτή. Από τη στιγμή που ο άλλος δεν αντιλαμβάνεται τη ζωή μου δεν θα κάτσω να το ανεχτώ», απαντά.


©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved