Κοκκινόπουλος-Παπαληγούρα: Τους χώρισε ο… Υπουργός και η διαφορά ηλικίας
Showbiz

Κοκκινόπουλος-Παπαληγούρα: Τους χώρισε ο… Υπουργός και η διαφορά ηλικίας

Ο Πάνος Κοκκινόπουλος και η Λένα Παπαληγούρα υπήρξαν ένα ευτυχισμένο ζευγάρι, ωστόσο δεν είναι πλέον μαζί.

Όπως αναφέρει το περιοδικό Ciao σε δημοσίευμά του, οι αιτίες του χωρισμού ήταν δύο. Ο Πάνος Κοκκινόπουλος έχει κάνει ήδη δυο γάμους και δεν θα ήθελε άλλον ένα, ενώ η ηθοποιός στα 31 της θέλει οικογένεια και παιδιά.
Μέσα σε όλα αυτά, ήταν γνωστό από καιρό ότι ο πατέρας της Λένας, ο πρώην υπουργός Ανάστασης Παπαληγούρας, δεν ενέκρινε αυτή τη σχέση. Όχι επειδή δεν εκτιμά και δεν συμπαθεί τον Πάνο Κοκκινοπούλο. Απεναντίας, όσοι τον ξέρουν λένε ότι μιλά γι αυτόν με τα καλύτερα λόγια. Ως δημιουργό και ως άνθρωπο, όμως. Όχι ως σύντροφο της κόρης του.
Η κουβέντα αυτή είχε γίνει ανάμεσα σε πατέρα και κόρη πολύ συχνά στο παρελθόν και φαίνεται ότι τον τελευταίο καιρό έγινε πιο πιεστική, όπως άλλωστε είναι φυσικό, καθώς η σχέση αυτή είχε ήδη κλείσει μια πενταετία. Καταλαβαίνει κανείς εύκολα ότι η αγωνία του πρώην υπουργού για το μέλλον της κόρης του ήταν μεγάλη και το τελευταίο διάστημα οι τριβές και οι διαφωνίες για το θέμα είχαν κορυφωθεί. Από την άλλη πλευρά, φαίνεται ότι όλη αυτή η πίεση είχε πλέον αρχίσει να γίνεται εμφανής στη σχέση του διακριτικού ζευγαριού, με τις τριβές να έχουν γίνει μέρος της καθημερινότητας τους.
Η Λένα Παπαληγούρα έφυγε από το σπίτι το οποίο μοιραζόταν το ζεύγος τα τελευταία χρόνια και πήγε στο σπίτι των γονιών της.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved