Τιτίκα Σαριγκούλη: «Είμαι γεροντοκόρη από τα 25 μου»
Showbiz

Τιτίκα Σαριγκούλη: «Είμαι γεροντοκόρη από τα 25 μου»

Η Τιτίκα Σαριγκούλη δεν παντρεύτηκε ποτέ και όπως δηλώνει με την τόλμη αλλά και το χιούμορ που τη χαρακτηρίζουν, «είναι γεροντοκόρη από τα 25 της χρόνια».

Δεν παντρεύτηκε, δεν έκανε παιδιά και όλα αυτά εκ πεποιθήσεως. Η ζωή τής είχε φυλαγμένο ένα πνευματικό δαχτυλίδι, χαρισμένο από τον μητροπολίτη Χαλκηδόνος Αθανάσιο Παπά, το οποίο φόρά στο δάχτυλό της.
«Η Αγία Αικατερίνη μου την... έφερε. Διατηρώ μια πολύ καλή πνευματική σχέση με τον γέροντα Αθανάσιο, που δεν είναι άλλος από τον υπο-πατριάρχη Κωνσταντινουπόλεως. Πρόκειται για μια σπουδαία προσωπικότητα της πνευματικής ζωής. Εκτός από τον σημαντικό ιερατικό του ρόλο είναι καθηγητής της Ιστορίας της Τέχνης στο Πανεπιστήμιο του Μονάχου και υπήρξε μαθητής του Φώτη Κόντογλου στην αγιογραφία. Με τον εκλεκτό Θάνο, λοιπόν, όπως τον αποκαλώ χαϊδευτικά, γνωριστήκαμε στην Εταιρεία Ελλήνων Λογοτεχνών, όταν εισηγήθηκα να γίνει επίτιμο μέλος. Από τότε πιάσαμε μια αλληλογραφία κι όταν έγραψα το θεατρικό "Η Αικατερίνη του Σινά" του το έστειλα» τόνισε σε καθημερινή εφημερίδα.


©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved