Το μήνυμα της Παλαιτσάκη μέσα από το νοσοκομείο
Showbiz

Το μήνυμα της Παλαιτσάκη μέσα από το νοσοκομείο

Μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο facebook η Νανά Παλαιτσάκη ευχαρίστησε όλους όσοι έχουν σταθεί στο πλευρό της στη περιπέτεια υγείας που περνά και την αναγκάζει να βρίσκεται συχνά στο νοσοκομείο.

Η γνωστή δημοσιογράφος και παρουσιάστρια έγραψε μέσα από το νοσοκομείο:
«Λευκές μέρες και νύχτες
Κάθε φορά που προγραμματισμένα η απρογραμμάτιστα έρχομαι στο Ερρίκος Ντυνάν, ξαναπροσδιορίζω προτεραιότητες , νιώθοντας τις αναπνοές των ανθρώπων πίσω από τα πράσινα παραβάν .
Την τελευταία φορά που ήρθα ,με την ένδειξη του επείγοντος, κατάλαβα πόσο πλούσια είμαι γιατί...γιατί έχω φίλους καρδιάς . Στέλνω λοιπόν μια μεγάλη αγκαλιά στους ανθρώπους της ζωής μου ,που προσπαθώντας να με κάνουν να ξεχαστώ, υποστήριξαν ρόλους κωμικούς , με μένα να μοιάζω πιο δύσκολος θεατής και από την Ροζίτα Σώκου , όταν έβλεπε να ερμηνεύει ρόλους η Μελίνα Μερκούρη ( όπως έχει δηλώσει η Ροζίτα).
Ξέρετε ότι όλα αυτά τα χρόνια η γιατρός που στέκεται δίπλα μου είναι η αιματολόγος Ελίνα Βερβεσού. Είναι σπουδαία γυναίκα , σπουδαία μάνα και σπουδαία γιατρός . Για την περίπτωσή μου συνεργάστηκαν οι αγγειοχειρουργοί Χρονόπουλος – Μακρής , και ο χειρουργός άνω χειρός Γεροσταθόπουλος σ' ενα χειρουργείο που κράτησε ώρες . Πριν αποφασίσουν ,Καταλάβαινα στα βλέμματα τους τους προβληματισμούς και "ακουμπούσα " στην Ελίνα την αγωνία μου , που γι' ακόμη μια φορά επέμεν" σκέψου το καλύτερο σενάριο" .
Για το νοσηλευτικό προσωπικό του Ντυνάν έχω γράψει και θα ξαναγράψω ότι είναι επιεικώς άριστο . Η υπεύθυνη διοίκησης η κυρία Άννα Κολώνα, " μετά από την πολύχρονη εμπειρία της στο ΚΑΤ" ( ήταν μάλιστα εκείνη που είδε τον Αριστοτέλη Ωνάση γονατισμένο στις σκάλες του νοσοκομείου , όταν μάθαινε τα νέα για τον Αλέξανδρο .Η ιστορία έτσι όπως μου την έχει διηγηθεί , αποκαλύπτει πως ένας μεγιστάνας , "τσάκισε " εκλιπαρώντας για βοήθεια , νοσηλευτές , γιατρούς και το μεταφυσικό ταυτόχρονα
Αυτό που θέλω να διαδώσω για μία ακόμη φορά , είναι το γεγονός , ότι Έλληνες γιατροί και νοσηλευτές είναι πραγματικά σπουδαίοι ,που ακόμη και μ' ελάχιστα μέσα , κάνουν θαύματα ...Στους δικούς μου Αγγέλους , πάντα ευγνώμων».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved