Παναγιώτα Βλαντή: Ο θάνατος αγαπημένου της προσώπου που την συγκλόνισε
Showbiz

Παναγιώτα Βλαντή: Ο θάνατος αγαπημένου της προσώπου που την συγκλόνισε

Η Παναγιώτα Βλαντή σε συνέντευξή της εξομολογήθηκε την πιο τραγική στιγμή της ζωής της.

Ποια ήταν η πιο τραγική στιγμή στη ζωή σου;

«Αφορά το χαμό αγαπημένου μου προσώπου, και ήταν αιφνίδιος. Έχει γίνει πριν από 2 χρόνια και πραγματικά εγώ και η οικογένεια μου συγκλονιστήκαμε. Γίνεται ένας χωρισμός μετά από χρόνια, που σαφώς είναι δύσκολος, και μετά έρχεται κάτι και σου λέει η ίδια η ζωή: “Χαλάρωσε, τα πράγματα δεν είναι έτσι όπως νομίζεις”. Σε ταρακουνάει. Λυπάμαι που αυτό έγινε στη ζωή μου με ένα πολύ σκληρό τρόπο. Βέβαια η ζωή προχωράει και είναι μπροστά».

Βίωνες αυτή τη δύσκολη στιγμή την ώρα που όλοι πιστεύαμε ότι λόγω του χωρισμού σου υπήρχε πρόβλημα;

«Όχι, είχα χωρίσει από μια πολύ γνωστή μακροχρόνια σχέση. Γράφτηκαν διάφορες βλακείες, αλλά έτσι κι αλλιώς ΤΙΒ έχω διαψεύσει. Έγραψαν ότι έχω κατά- ' θλίψη, ενώ είχα πει ότι “όλοι οι Έλληνες την περίοδο αυτή έχουμε κατάθλιψη, γιατί σέρνεται όλη η χώρα σε μία οικονομική κρίση”. Δεν βίωσα κατάθλιψη».

Είσαι ντροπαλή;

«Είμαι και παλαιότερα ήμουν χειρότερα, αλλά πρέπει να σου πω ότι η δουλειά με άνοιξε λίγο παραπάνω. Δεν ανοίγομαι εύκολα, έχω μία συστολή».

Έχεις μια δεμένη οικογένεια από την οποία έχεις πάρει τις αρχές που σε διέπουν. Πώς αντιδρούν οι γονείς σου διαβάζοντας για σένα κάτι που δεν ισχύει;

«Συμπάσχουν οι γονείς πάντα. Είμαι ευγνώμων που έχω αυτούς τους γονείς. Στεναχωριούνται με τα προβλήματα μου. Το θέμα της κατάθλιψης που γράφτηκε με ενόχλησε πάρα πολύ γιατί συνήθως σκέφτομαι τους γονείς μου ή τον άνθρωπο με τον οποίο είμαι μαζί. Φυσικά και στεναχωριέμαι. Οι γονείς μου με ξέρουν, ξέρουν και τη δουλειά μου, έχουνε μάθει πλέον, δεν τους επηρεάζει ιδιαιτέρως. Στεναχωριούνται τόσο... όσο».

Πηγή: Λοιπόν

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved