Κατερίνα Στικούδη: «Θυσιάζω πολλά για την εξωτερική μου εμφάνιση»
Showbiz

Κατερίνα Στικούδη: «Θυσιάζω πολλά για την εξωτερική μου εμφάνιση»

Η Κατερίνα Στικούδη διαθέτει μια καλλίγραμμη σιλουέτα και σε συνέντευξή της εξομολογήθηκε τι θυσίες κάνει για να την διατηρεί.

Τι θυσιάζεις για την εξωτερική σου εμφάνιση; Φαντάζομαι τα αγαπημένα σου φαγητά...

«Θυσιάζω πολλά. Μου αρέσει το καλό φαγητό, τρελαίνομαι για όλες τις -παραδοσιακές συνταγές, ενώ έχω και μια αδυναμία στις αλμυρές γεύσεις. Φροντίζω όμως να διατηρώ μια ισορροπία τρώγοντας τα πάντα, αλλά προσέχοντας την ποσότητα. Και σίγουρα αποφεύγω το βραδινό φαγητό, παρόλο που είναι το αγαπημένο όλων, γιατί το έχουμε συνδέσει με την απόλαυση και τη χαλάρωση που ακολουθεί μια κουραστική μέρα δουλειάς. Αποφεύγω επίσης τα ψωμιά και τα τυριά».

Υπάρχουν κάποια τρικ που ακολουθείς για γρήγορο αποτέλεσμα;

«Υπάρχουν και τα κάνω μόνο όταν συντρέχει επαγγελματικός λόγος. Συνήθως τρώω περισσότερο κοτόπουλο, δεν καταναλώνω υδατάνθρακες, αλλά γενικά δεν μου αρέσουν οι ακρότητες. Δεν τις επιτρέπω στον εαυτό μου. Πρέπει να αγαπάμε και να σεβόμαστε το σώμα μας. Ένα ωραίο γυμνασμένο σώμα δεν σημαίνει μόνο γραμμωμένοι κοιλιακοί, αλλά και υγεία. Δεν υποβάλλω επομένως τον οργανισμό μου σε βάρβαρες πρακτικές».

Έχεις κάνει κάποια πλαστική;

«Αισθάνομαι πολύ καλά με το σώμα μου και δεν θα έκανα καμία τέτοιου είδους παρέμβαση, γιατί πιστεύω πολύ στη σωστή γυμναστική και την ισορροπημένη διατροφή. Αυτό είναι πολύ σημαντικό ατού για να πετύχεις το στόχο σου. Αν κάποιος δεν είναι ικανοποιημένος με το σώμα του ή νιώθει άβολα με αυτό που βλέπει στον καθρέφτη, έχει κάθε δικαίωμα να κάνει ό,τι πιστεύει πως θα τον βοηθήσει να αποκτήσει αυτοπεποίθηση και να ζει πιο χαρούμενος. Δεν έχω καμία διάθεση να κρίνω τις επιλογές των άλλων. Απλά εγώ δεν θα το έκανα, γιατί δεν έχω κανένα πρόβλημα με τον εαυτό μου».

Πηγή: ΕΓΩ

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved