Πέγκυ Σταθακοπούλου: «Δεν ζω με την αγωνία να εξαφανίσω τις ρυτίδες μου»
Showbiz

Πέγκυ Σταθακοπούλου: «Δεν ζω με την αγωνία να εξαφανίσω τις ρυτίδες μου»

Η Πέγκυ Σταθακοπούλου σε συνέντευξή της εξομολογήθηκε αν την φοβίζει ο χρόνος που περνάει και τα σημάδια που αφήνει.  

Ο χρόνος που περνά σας φοβίζει;

«Η σχέση μου με το χρόνο είναι αγαθή, με την έννοια ότι τον αφήνω ν' ακουμπάει επάνω μου και να κάνει αυτό που έχει να κάνει. Δεν επεμβαίνω, δεν ζω με την αγωνία να εξαφανίσω τις ρυτίδες μου ή να δείχνω μικρότερη από την ηλικία μου. Θέλω να δείχνω όμορφη, αλλά στην ηλικία μου».

Θέλετε να μου πείτε ότι τις ρυτίδες σας τις αγαπήσατε αμέσως; Δε σας τρόμαξαν στην αρχή;

«Δεν είναι θέμα αν τις αγαπάς αμέσως. Το θέμα είναι αν στην ηλικία που βρίσκεσαι, μπορείς ακόμα να είσαι όμορφος. Για μένα, η ομορφιά δεν έχει να κάνει μ’ ένα πρόσωπο που έχει ελάχιστες εως καθόλου ρυτίδες, ούτε με το αν έχεις λίγο βάρος παραπάνω. Η ομορφιά είναι κάτι πολύ πιο αόριστο και πολύ πιο καθαρό ταυτόχρονα. Είναι πώς είσαι μέσα σου, πόσο νέος νιώθεις, πόσο περίεργος για τη ζωή, πόση λαχτάρα έχεις ακόμα και πόσο αυτά που έμαθες μέχρι τώρα ακτινοβολούν επάνω σου».

Σας αρέσει να επιστρέφετε πίσω στο χρόνο;

«Συστηματικά δεν επιστρέφω. Υπάρχουν στιγμές που μου έρχονται στο νου εικόνες από τη ζωή μου, αλλά δεν πολυεπιστρέφω στο παρελθόν, γιατί αυτό μερικές φορές με στεναχωρεί».

Ήταν μια τέτοια ανάγκη που σας οδήγησε να ολοκληρώσετε μετά από χρόνια τις σπουδές σας στη Νομική;

«Ήθελα να το κάνω, πρώτον γιατί το είχα υποσχεθεί στον πατέρα μου και δεύτερον επειδή δε μ' αρέσει ν' αφήνω τα πράγματα στη μέση».

Πηγή: Hello

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved