Τζούλια Νόβα: «Είμαι ευτυχισμένη αλλά δεν παντρεύομαι»
Showbiz

Τζούλια Νόβα: «Είμαι ευτυχισμένη αλλά δεν παντρεύομαι»

Στις φήμες που θέλουν το κορίτσι του «Τροχού της Τύχης», την Τζούλια Νόβα, να παντρεύεται σύντομα τον αγαπηµένο της Γιάννη Μάρκου απαντά η ίδια η εκρηκτική ξανθιά.

Η 23χρονη καλλονή από την Ουκρανία δίνει τη δική της απάντηση και βάζει τα πράγµατα στη θέση τους. «Περνάω την καλύτερη φάση τόσο στα επαγγελµατικά µου όσο και στα προσωπικά µου. Είµαι ευτυχισµένη, αλλά προς το παρόν δεν παντρεύοµαι», ξεκαθαρίζει στη real. Η Τζούλια εδώ και πέντε χρόνια ζει την απόλυτη ευτυχία στο πλευρό του Γιάννη. Ο αγαπηµένος της, ο οποίος ασχολείται µε αγοραπωλησίες ακινήτων, είναι ο άνθρωπος που τη στηρίζει σε κάθε επαγγελµατικό βήµα της και χαίρεται µε τις επιτυχίες της.
Οι δυο τους κρατούν χαµηλούς τόνους. Είναι µαζί στα εύκολα και στα δύσκολα και η σχέση τους βασίζεται στην αληθινή αγάπη. Ταιριάζουν πολύ και στηρίζουν ο ένας τα θέλω του άλλου, ενώ µοιράζονται πολλά κοινά ενδιαφέροντα. Τους αρέσει ο αθλητισµός και πηγαίνουν µαζί σε γνωστό γυµναστήριο στην Κηφισιά. Όταν βγαίνουν προτιµούν γνωστά στέκια και εστιατόρια των βορείων προαστίων. Ο Γιάννης είναι πολύ προστατευτικός µε την αγαπηµένη του και δεν χάνει ευκαιρία να της δείχνει την αγάπη του, ενώ κι εκείνη είναι αφοσιωµένη και τρυφερή µαζί του. Τους αρέσουν οι εκδροµές και είναι άνθρωποι που θέλουν να απολαµβάνουν την κάθε στιγµή του έρωτά τους. Όσοι τούς ζουν από κοντά µιλάνε για ένα πολύ ερωτευµένο και ευτυχισµένο ζευγάρι και πιστεύουν ότι η σχέση τους θα έχει αίσιο τέλος.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved