Έλλη Αγγελιδάκη: «Δεν γνώριζα πως στην τηλεόραση υπήρχε θέμα με... βίζιτες»
Showbiz

Έλλη Αγγελιδάκη: «Δεν γνώριζα πως στην τηλεόραση υπήρχε θέμα με... βίζιτες»

H Έλλη Αγγελιδάκη σε συνέντευξή της δε διστάζει αν μιλήσει για «περίεργα» περιστατικά.

Στο χώρο της τηλεόρασης συνάντησες «περίεργα» περιστατικά;

Κοιτούσα απλά τη δουλειά μου. Δεν γνώριζα πως στην τηλεόραση υπήρχε θέμα με... βίζιτες. Τρεις φορές μου έγινε τέτοια πρόταση και θέλω να το πω για να ξέρουν τα κορίτσια πώς πρέπει να προφυλάσσονται. Προσπαθούσαν να με εντάξουν και εμένα σε αυτό. Είχα όμως πολύ γερές βάσεις από το σπίτι μου και τον σύντροφό μου, που είναι ο καλύτερος μάνατζερ. Άλλα κορίτσια, δυστυχώς, μπορεί να έπεφταν σε αυτήν τη λούμπα, εξαιτίας αυτών των πονηρών ανθρώπων.

Πώς σε προσέγγισαν;

Την πρώτη φορά ήμουν στο καμαρίνι. Χτύπησε το τηλέφωνο και άκουσα έναν άντρα να με ρωτάει ποια είναι η τιμή μου. Σάστισα. Τα μαλλιά μου σηκώθηκαν όρθια και βγήκα εκτός εαυτού. Του έδωσα να καταλάβει ότι αφού δεν έχω δώσει ποτέ δικαίωμα πως μπορεί να με ρωτάει κάτι τέτοιο. Και τότε όπως και τώρα υπάρχει η άποψη πως τα όμορφα κορίτσια επιλέγουν αυτό το δρόμο.

Μετά τι αντιμετώπισες;

Στη συνέχεια μια κοπέλα που ασχολούνταν με την υποκριτική με προσέγγισε για να κάνω δήθεν γυμναστική σε έναν 85χρονο και θα μου έδινε πολλά λεφτά. Υποπτεύθηκα ότι κάτι περίεργο συμβαίνει, γιατί 85 ετών και γυμναστική είναι πολύ δύσκολο. Τρελάθηκα και αμέσως το ξέκοψα.

Ακούγονται και λέγονται πολλά...

Στα χρόνια που ήμουν στην τηλεόραση έβγαιναν πολλές φήμες για τις παρουσιάστριες. Είχε βγει και για μένα και το έμαθα πολλά χρόνια μετά. Μια κυρία του χώρου έλεγε ότι είχα συνάψει σχέση με πρόσωπο από ένα κανάλι που εργαζόμουν. Το πρόσωπο αυτό το είχα δει μια φορά στη ζωή μου, επαγγελματικά. Δεν έχω δώσει ποτέ δικαίωμα, είμαι καθαρή. Δεν θέλω καμία ρετσινιά πάνω μου.

Πηγή:YES

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved