Μαρία Έλενα Κυριάκου: «Πρέπει να κάνω δημόσιες σχέσεις, κάτι που δεν με ευχαριστεί»
Showbiz

Μαρία Έλενα Κυριάκου: «Πρέπει να κάνω δημόσιες σχέσεις, κάτι που δεν με ευχαριστεί»

H Μαρία Έλενα Κυριάκου είναι μια γυναίκα που κυνήγησε το όνειρό της και πλέον το πραγματοποιεί. Τι θα έλεγε σε έναν άνθρωπο που στη σημερινή εποχή θέλει να κυνηγήσει το όνειρό του;

«Oσο χρονών και αν είναι, όπως και αν είναι η ζωή του είτε οικονομικά είτε σε προσωπικό επίπεδο, θα του έλεγα ότι δεν πρέπει ποτέ να τα παρατήσει γιατί ο Θεός έχει χαρίσει σε όλους μας από ένα ταλέντο, από ένα χάρισμα και είναι υποχρέωσή μας να το καλλιεργήσουμε και να προσπαθήσουμε να το βάλουμε μέσα στη ζωή μας. Αν το καταπιέσουμε, ίσως αυτό να μας κάνει δυστυχισμένους. Εγώ έκανα αυτό που ήθελα μεγαλώνοντας μόνη μου τρία μωρά. Οποιος μπει σε αυτό τον χώρο, να ξέρει όμως ότι θα αντιμετωπίσει πολλές δυσκολίες...» τόνισε στο TV Έθνος.
-Πού ακριβώς αναφέρεσαι; Εσένα τι σε δυσκόλεψε περισσότερο;
«Για παράδειγμα εγώ αυτό που θέλω είναι απλά να τραγουδάω και υπάρχουν κάποιοι τομείς σε αυτό τον χώρο που δεν με κάνουν ευτυχισμένη και δεν με ηρεμούν. Oμως έχω καταλάβει ότι πρέπει να κάνω και δημόσιες σχέσεις, κάτι που δεν με ευχαριστεί αλλά είναι αναγκαίο. Επειδή είμαι άνθρωπος που δεν μου αρέσει η δημοσιότητα, μου έχει έρθει λίγο ξαφνικό αυτό και το 'χω πάρει κατάκαρδα! Προσπαθώ όμως με σταθερά βήματα να το κατακτήσω και αυτό.»


Ξέρετε τα πάντα για την Eurovision; Τσεκάρετε το ένστικτό σας και κερδίστε χρήματα στο Stoiximan.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved