Γιώργος Χατζηνάσιος: Το χαμηλό προφίλ που πλήρωσε καλλιτεχνικά και οι απογοητεύσεις
Showbiz

Γιώργος Χατζηνάσιος: Το χαμηλό προφίλ που πλήρωσε καλλιτεχνικά και οι απογοητεύσεις

Μπορεί ο Γιώργος Χατζηνάσιος να έχει καθιερωθεί στον χώρο του ελληνικού πενταγράμμου μετά από 43 χρόνια σπουδαίας καριέρας και συνεργασιών, όμως αυτό δεν σημαίνει πως όλα υπήρξαν ρόδινα στην πορεία του. Το αντίθετο μάλιστα, σύμφωνα με τα όσα αποκαλύπτει ο ίδιος...

Το χαµηλότονο του χαρακτήρα σας, για το οποίο φηµίζεστε, σας έχει ωφελήσει;

«Ως άνθρωπο ναι, ως καλλιτέχνη καθόλου. Το ότι δεν βγαίνω στην τηλεόραση µού έχει στοιχίσει ως προς την αναγνωρισιµότητά µου από τις νέες γενιές. Φτάνει όµως ένα τηλεπαιχνίδι και σε µια βδοµάδα θα γίνω πασίγνωστος. Και τι έγινε; Και έπειτα, µπορεί να µην έκανα διεθνή καριέρα αλλά τουλάχιστον δεν χαλάλισα εξαιτίας της τη ζωή µου και την οικογένειά µου. Αλλά, εδώ που τα λέµε, λίγοι Έλληνες συνθέτες είναι γνωστοί στο εξωτερικό, πέρα από τον Παπαθανασίου και τον Θεοδωράκη».

Την απολιτίκ καλλιτεχνική σας στάση την έχετε πληρώσει;

«Από αυτή έχασα πολλά. Όταν ήθελαν να µου προσάψουν κάτι, γιατί δεν µπορούσαν να µε κατηγορήσουν ως µουσικό, λέγανε «αυτός είναι δεξιός, δεν είναι δικός µας». Θυµάµαι, στις αρχές του '80, τη διευθύντρια της ΕΡΤ να µου λέει κατάµουτρα ότι «τώρα που βγήκε το ΠΑΣΟΚ, Χατζηνάσιο δεν θα ακούµε πια». Λες και ποτέ µου έκανα προπαγάνδα...»

Στη διάρκεια της 43χρονης καριέρας σας υπήρξαν άλλου είδους απογοητεύσεις;

«Συνήθως από συνεργασίες, τραγουδιστών περισσότερο. Με εξαίρεση κανά-δυο -που πραγµατικά είναι κοντά µου- ένιωσα πως κάποιοι βρέθηκαν δίπλα µου επειδή µε είχαν ανάγκη ένα διάστηµα και µετά ούτε «χρόνια πολλά»».

Πηγή: Real

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved