Μιχάλης Ιατρόπουλος: Οι «Ψίθυροι καρδιάς», ο Γκλέτσος και η πολιτική
Showbiz

Μιχάλης Ιατρόπουλος: Οι «Ψίθυροι καρδιάς», ο Γκλέτσος και η πολιτική

Για την τεράστια επιτυχία που γνώρισε με το ρόλο του στο επιτυχημένο σίριαλ «Ψίθυροι καρδιάς» αλλά και την εμπλοκή του Απόστολου Γκλέτσου με την πολιτική, μιλάει ο Μιχάλης Ιατρόπουλος.

Με τους «Ψίθυρους καρδιάς» οι µετοχές σου χτύπησαν κόκκινο.

«Οι «Ψίθυροι καρδιάς» πραγµατικά µε καθιέρωσαν και έκαναν τον κόσµο να µε αγαπήσει µέσα από τον ρόλο του σκληρού και ατίθασου Μάρκου. ∆ιαχειρίστηκα την εξωπραγµατική επιτυχία διατηρώντας πάντα τους ίδιους παλιούς φίλους και τις συνήθειες, αποβάλλοντας αµέσως την επίδοξη αυλή που προσπάθησε να µε πλησιάσει και να µε αλλοιώσει. Συνεπώς, από τη στιγµή που κατόρθωσα να κρατήσω µακριά τα τοξικά απόβλητα, η ζωή µου παρέµεινε η ίδια».

Ο Απόστολος Γκλέτσος, µε τον οποίο παίζατε µαζί στους «Ψίθυρους καρδιάς», πέρασε στην πολιτική...

«Ο καθένας βγάζει το ψωµί του όπως αυτός νοµίζει. Τονίζω ότι ο Απόστολος κάνει καλά τη δουλειά του. Αν και πολιτική µε υποκριτική βαδίζουν χέρι-χέρι. Είναι αδελφές ψυχές. Πάντως είναι πολύ αληθινός, καλύτερος και ικανότερος από πολλούς άλλους».

Εσένα δεν σε ελκύει ο χώρος της πολιτικής;

«Αν και µου έχει προταθεί παλαιότερα, δεν είναι του στιλ µου να ασχολούµαι µε την µπίζνα που λέγεται πολιτική. Προτιµώ να προσφέρω θέσεις εργασίας εµπράκτως ως επιχειρηµατίας της νύχτας σε πολλούς ανθρώπους και να βοηθάω ουσιαστικά πολλές οικογένειες. Αυτός είναι και ένας από τους λόγους που αποφάσισα να ενταχθώ, έπειτα από χρόνια απουσίας µου από τη νυχτερινή δραστηριότητα, στην οµάδα του λαοφιλούς κέντρου διασκέδασης «Οla ελληνικά» σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, καθώς και του bar restaurant Lolas στην ιστορική Τρούµπα του Πειραιά, συµβάλλοντας στην αναβάθµιση της περιοχής».

Πηγή: Real

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved