Λένα Μαντά: «Ο φόβος είναι ύπουλο συναίσθημα»
Showbiz

Λένα Μαντά: «Ο φόβος είναι ύπουλο συναίσθημα»

Η Λένα Μαντά σε συνέντευξή της μίλησε για την περίοδο που περνούσε μια δύσκολη περιπέτεια υγείας.

Το διάστημα που είχατε την περιπέτεια με την υγεία σας γράφατε;

Κατά τη διάρκεια των χημειοθεραπειών έγραφα “Τα πέντε κλειδιά”. Δεν υπήρχα εγώ. Ήταν μόνο η ηρωίδα μου και πέρασα τόσο όμορφα μαζί της με μεγάλη ένταση, γιατί είχε ένταση το βιβλίο. Αν λέω ας πούμε για το -Βαλς ότι είναι το αγαπημένο μου, “Τα πέντε κλειδιά” θα τα θυμάμαι πάντα με ξεχωριστή αγάπη, γιατί με βοήθησαν οε μια πολύ δύσκολη περίοδο της ζωής μου».

Δεν σας θυμίζει, όμως, εκείνη τη δυσκολία;

«Όχι. γιατί δεν τη θυμάμαι πια. Κουράστηκα λίγο να την αφήσω πίσω με πολύ κόπο και με πολλή στενοχώρια, αλλά τώρα πια επανέρχεται στο μυαλό μου κάθε τέσσερις μήνες που κάνω εξετάσεις. Εκεί μόνο μου χαλάει η διάθεση».

Φοβηθήκατε;

«Πολύ. Ο φόβος είναι ύπουλο συναίσθημα. Έχω διάφορες φοβίες, δεν είμαι και το πλέον κανονικό άτομο. Δεν μου αρέσουν τα ύψη, δεν μου αρέσει το αεροπλάνο. Είμαι από τις σπαστικές συνοδηγούς ενώ οδηγώ. Φοβάμαι πολύ για τα παιδιά μου και γενικά φοβάμαι την αρρώστια πού δεν αντιμετωπίζεται, κι έλεγα πάντα -τουλάχιστον ό,τι έρθει να είναι αντιμετωπίσιμο. Όπως και έγινε. Όταν πάλι το ξεπερνάς φοβάσαι μήπως κάτι πάει στραβά. Τώρα πια όχι. Πάνε δύο χρόνια, τελείωσε».

Πηγή: You

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved