Η αντίδραση του Γιώργου Κωνσταντίνου όταν πρωτοείδε τον εαυτό του στον κινηματογράφο
Showbiz

Η αντίδραση του Γιώργου Κωνσταντίνου όταν πρωτοείδε τον εαυτό του στον κινηματογράφο

Ο Γιώργος Κωνσταντίνου ήταν καλεσμένος στα Καρντάσιανς και μίλησε για την πρώτη του κινηματογραφική ταινία αλλά και τα χρήματα που παίρνουν οι ηθοποιοί από τα πνευματικά δικαιώματα!

«Τότε στις ταινίες δεν ήταν σπουδαία τα λεφτά. Μετά έγιναν πολλά, όταν άρχισε η τηλεόραση γιατί ήταν και καθημερινά. Παίρνουν κάποια λεφτά οι ηθοποιοί από πνευματικά δικαιώματα αλλά είναι πολύ λίγα. Όταν δίνουν ένα μπάτζετ δύο τρεις χιλιάδες, αν μοιραστεί αυτό το ποσό σε όλους που έπαιζαν. Πωπω λέει τι λεφτά θα παίρνατε! Και παίζει ας πούμε το «Η δε γυνή να φοβήται τον άνδρα», το μερίδιο το δικό μου είναι 45 ευρώ.»

Η πρώτη κινηματογραφική ταινία του Γιώργου Κωνσταντίνου ήταν «Η Λίζα και η άλλη» και ανέφερε ο ηθοποιός «Δεν είχα ξαναπαίξει στον κινηματογράφο και πάω λοιπόν στην πρεμιέρα, δίπλα μου καθόταν η Τζόλυ Γαρμπή και μόλις βλέπω τον εαυτό μου σηκώνομαι να φύγω και μου αρπάζει το χέρι μου λέει «κάτσε». Είδα ένα τέρας! Έναν άνθρωπο με μια μύτη τόση, κοντά μαλλιά. «Κάτσε κάτω είσαι πολύ καλός»μου λέει. «Τι καλός; Τι είναι αυτό το πράγμα!»

©2010-2023 Gossip-tv.gr - All rights reserved