Έλενα Τσαβαλιά: «Δεν ήθελα να χωρίζω αλλά ο γάμος μου δεν προχωρούσε»
Showbiz

Έλενα Τσαβαλιά: «Δεν ήθελα να χωρίζω αλλά ο γάμος μου δεν προχωρούσε»

Η Έλενα Τσαβαλιά σε συνέντευξή της μίλησε για το διαζύγιό της με τον πρώτο σύζυγό της.

Πριν γνωρίσεις τον Μάρκο πέρασες από ένα διαζύγιο. Σου προκάλεσε αυτή η εμπειρία την αγωνία του αν παντρευτώ, να μη χωρίσω;

«Δεν ήθελα να χωρίσω. Όταν παντρεύτηκα, δεν περνούσε από το μυαλό μου η σκέψη ότι μπορεί να χώριζα. Παρ' όλα αυτά είδα ότι ο γάμος μου δεν προχωρούσε, δεν πήγαινε παραπέρα. Δεν σημαίνει τίποτα αυτό. Δεν δηλώνει, προς Θεού, ότι ήμουν με έναν κακό άνθρωπο. Απεναντίας ο πρώην σύζυγος μου είναι ένας ωραίος άνθρωπος. Εμείς δεν κολλήσαμε, δεν προχωρήσαμε».

Δυσκολεύτηκες να πάρεις την απόφαση του χωρισμού;

«Το περάσαμε από χίλια κόσκινα παρόλο που δεν είχαμε παιδί. Ήταν μια απόφαση που πάρθηκε από κοινού. Καταλήξαμε εκεί».

Πάντως το διαζύγιο σου δεν λειτούργησε ανασταλτικά στην απόφαση να ξαναπαντρευτείς. «Παντρεύτηκα όμως πέντε χρόνια αφ' ότου απέκτησα το γιο μου. Για εμένα το εντυπωσιακό δεν είναι το ότι παντρεύτηκα νια δεύτερη φορά, όσο το ότι αποφάσισα να κάνω παιδί, μια επιθυμία που δεν είχα πριν γνωρίσω τον Μάρκο. Η θέση μου ήταν ότι δεν ήθελα ποτέ να κάνω παιδί. Την αναθεώρησα με τον Μάρκο».

Φοβόσουν να φέρεις στον κόσμο ένα παιδί;

«Όχι, απλά δεν ένιωθα την ανάγκη για κάτι τέτοιο. Ο Μάρκος είναι ο άνθρωπος που σηματοδότησε τη ζωή μου. Το ότι με αυτό τον άνθρωπο ήθελα σαν τρελή να κάνω παιδί για εμένα λέει τα πάντα».

Πηγή: ΕΓΩ

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved