Έλληνας ηθοποιός ντύνεται γαμπρός τον Οκτώβριο – Δείτε τα «καυτά» φιλιά με τη σύντροφό του!
Showbiz

Έλληνας ηθοποιός ντύνεται γαμπρός τον Οκτώβριο – Δείτε τα «καυτά» φιλιά με τη σύντροφό του!

Πριν από λίγο διάστημα είχε αποκαλύψει πως σκοπεύει να παντρευτεί την αγαπημένη του, τώρα αποκαλύπτει πότε παντρεύεται.

«Είμαστε πολύ καλά με την Κατερίνα, είναι το φως της ζωής μου, είναι η γυναίκα της ζωής μου και αν δεν με σταματήσεις μπορώ να σου λέω χιλιάδες τέτοια. Είμαστε μαζί έναν χρόνο, συγκατοικούμε στο σπίτι μου στον Περισσό, και είμαστε έτοιμοι να παντρευτούμε και να φτιάξουμε μια πολύ όμορφη οικογένεια – πρώτα ο Θεός» είπε ο ηθοποιός, Θανάσης Βισκαδουράκης στην Real Life για τη σύντροφό του Κατερίνα Γιώτα!
Οι δυο τους γνωρίστηκαν τυχαία στο Κολωνάκι. «Ήταν με φίλες της οι οποίες με αναγνώρισαν και με σταμάτησαν προκειμένου να μου μιλήσουν. Εκείνη δεν με ήξερε αλλά υπήρξε κάτι μεταξύ μας και έτσι ξαναβρεθήκαμε και δεν χωρίσαμε ποτέ ξανά! Είχε δική της επιχείρηση με είδη γάμου, έπεσε θύμα της οικονομικής κρίσης και τελευταία εργάζεται ως σερβιτόρα, πράγμα που εκτιμώ ιδιαίτερα... Άφησε τις γόβες και τα γραφεία και έπιασε δίσκο, χωρίς κανένα πρόβλημα. Είναι αξιολάτρευτο πλάσμα και την αγαπώ πολύ».

Ο Θανάσης Βισκαδουράκης ετοιμάζει το γάμο τους που θα γίνει τον Οκτώβριο και θέλει να τους παντρέψει ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδας Ιερώνυμος:
«Το ιδανικό είναι να μας παντρέψει εκείνος, στον Άγιο Διονύση τον Αεροπαγίτη της οδού Σκουφά και μετά να κάνουμε ένα μεγάλο πάρτι στο ακριβώς απέναντι μαγαζί που το έχουν καλοί μου φίλοι. Ήδη σχεδιάζουμε τις λεπτομέρειες και το μυστήριο θα γίνει τον Οκτώβριο». Δείτε τα καυτά φιλιά με την αγαπημένη του!

©2010-2023 Gossip-tv.gr - All rights reserved