Δύσκολες ώρες για τον Ανδρέα Βουτσινά
Showbiz

Δύσκολες ώρες για τον Ανδρέα Βουτσινά

Δύσκολες ώρες για τον Ανδρέα Βουτσινά. Ακόμη μία φορά βρίσκεται στην Εντατική του «Ερρίκος Ντυνάν» και οι θεράποντες ιατροί του είναι ιδιαίτερα συγκρατημένοι.

Ο οργανισμός του από τις πολλαπλές δοκιμασίες, που έχει περάσει ο σκηνοθέτης τα τελευταία χρόνια είναι εξασθενημένος. Συνεργάτες αλλά και ο γιος του, Μάριος βρίσκονται καθημερινά στο νοσοκομείο, με την ελπίδα ότι ο Ανδρέας θα βγει και αυτή τη φορά νικητής. Ελπίζουν ότι η δύναμη για ζωή που φωλιάζει μέσα του είναι η καλύτερη θεραπεία.

Πριν από λίγο καιρό ο Ανδρέας Βουτσινάς νοσηλευόταν και πάλι. Υποβλήθηκε σε επέμβαση στο πόδι, ύστερα από ατύχημα που είχε. Χρειάστηκε να μεταφερθεί εσπευσμένα στο χειρουργείο από βαρύ κάταγμα που υπέστη όταν έχασε την ισορροπία του κι έπεσε στο σπίτι του.

Η υγεία του Ανδρέα Βουτσινά άρχισε να κλονίζεται πριν από χρόνια. Με τη βοήθεια των γιατρών, τις συμβουλές των οποίων ακολουθεί κατά γράμμα, ξεπέρασε κατά πολύ τα εξαιρετικά σοβαρά προβλήματα που αντιμετώπισε και μάλιστα συνέχισε να εργάζεται. Εμείς να του ευχηθούμε και αυτή τη φορά να ξεπεράσει το πρόβλημα υγείας του και να βγει νικήτης!

πηγή:Espresso

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved