Η Μιμή Ντενίση αποκαλύπτει γιατί δεν έκανε παιδί με τον Αντώνη Τρίτση
Showbiz

Η Μιμή Ντενίση αποκαλύπτει γιατί δεν έκανε παιδί με τον Αντώνη Τρίτση

Η Μιμή Ντενίση αποκαλύπτει γιατί δεν έκανε παιδί με τον Αντώνη Τρίτση. Αν μπορούσε να γυρίσει τον χρόνο πίσω, θα ήθελε να κάνει παιδί με τον μεγάλο της έρωτα;

«Ο Αντώνης ήταν το άλλο μου μισό. Όμως για να μην το έκανα τότε, σημαίνει ότι δεν γινόταν. Δεν είχε βγει το διαζύγιο μου από τον πρώτο μου γάμο με τον Γιάννη Φερτή, ο Αντώνης ήταν υπουργός και εκ των πραγμάτων δεν γινόταν να αποκτήσουμε παιδί, θα του δημιουργούσα ολόκληρο θέμα στην πολιτική του καριέρα. Τώρα θα το έκανα τότε 20χρόνια πριν, ήταν αλλιώς τα πράγματα, πιο συντηρητική η ελληνική κοινωνία και δεν θα δεχόταν εύκολα το εξώγαμο παιδί ενός υπουργού.
-Τελικά επιλέξατε να δημιουργήσετε μόνη σας οικογένεια υιοθετώντας τη Μαριτίνα. Δεν ήταν βαρύ το φορτίο για μια γυναίκα;
«Ένα παιδί δεν είναι ποτέ βαρύ φορτίο. Τίποτα δεν μου φαίνεται βαρύ, είμαι άλλου τύπου άνθρωπος. Αν μου πουν σήμερα ότι τρία παιδιά είναι μόνα και χρειάζονται φροντίδα, θα τα πάρω κοντά μου και θα τα μεγαλώσω. Δεν άλλαξε η ζωή μου με τον ερχομό της Μαριτίνας. Από μικρή την έπαιρνα παντού μαζί: στο θέατρο, στο κομμωτήριο, στη σχολή υποκριτικής και μεγαλώνει φυσιολογικά βλέποντας με να δουλεύω πάρα πολύ. Καταλαβαίνει ότι τα χρήματα δεν έρχονται από μόνα τους, ούτε υπάρχει κάποιος κύριος που χρηματοδοτεί τη μαμά της. Άρα εκτιμά τις θυσίες μου και τη σημασία της εργασίας στη ζωή.
-Θα δημιουργήσετε ένα ίδρυμα προστασίας παιδιών;
«Είναι κάτι που θα το ήθελα και το σχεδιάζω. Πάρα πολύς κόσμος μου έχει γράψει ότι θα ήθελε να βοηθήσει εθελοντικά σε αυτό το έργο. Είναι πολύ σημαντικό να μπορεί να προσφέρει ένα ικανοποιητικό καθημερινό περιβάλλον στα παιδιά που έχουν ανάγκη.»
-Θα υιοθετούσατε κι άλλα παιδιά;
« Θα έπρεπε να το έχω κάνει νωρίτερα, αλλά δεν με άφησε η Μαριτίνα, επιζητούσε το μονοπώλιο στην αγάπη μας. Τώρα πλέοντα μετάνιωσε και μου λέει πως είχε άδικο γιατί θα ήθελε να έχει αδέλφια.»


©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved