Τα καλύτερα κορμιά της showbiz και τα μυστικά τους
Showbiz

Τα καλύτερα κορμιά της showbiz και τα μυστικά τους

Οι επώνυμες κυρίες της εγχώριας showbiz προσέχουν την εμφάνισή τους και κάνουν τα πάντα έτσι ώστε να διατηρούν το σώμα τους σε φόρμα.

Κάποιες με λιγότερες θυσίες και κάποιες με περισσότερες. Ωστόσο, το αποτέλεσμα είναι ίδιο και δεν είναι άλλο από το να μαγνητίζουν τα βλέμματα και τα «κλικ» των φωτογράφων.
Η Φαίη Σκορδά το καλοκαίρι βρίσκει περισσότερο χρόνο για ν’αφιερώνει στον εαυτό της. Της αρέσει να πηγαίνει για μπάνιο το πρωί και όταν η παραλία δεν έχει κόσμο κάνει μερικές ασκήσεις μέσα στο νερό.
Η Δέσποινα Βανδή γυμνάζεται όλο τον χρόνο. Η τραγουδίστρια κάνει συνδυασμό ασκήσεων και φροντίζει να πηγαίνει στο γυμναστήριο σχεδόν σε καθημερινή βάση. Όσον αφορά στην διατροφή της δεν ακολουθεί κάποιο συγκεκριμένο πρόγραμμα και μάλιστα λόγω φόρτου εργασίας κάποιες φορές δεν προλαβαίνει να φάει.
Η Όλγα Φαρμάκη διαθέτει ένα καλλίγραμμο κορμί και όπως αποκάλυψε στο people γυμνάζεται όλο τον χρόνο, αλλά πριν βγει στην παραλία κάνει εντατική γυμναστική.
Η Χριστίνα Παππά δυο μήνες πριν βγει στην παραλία ξεκινάει γυμναστική. Επειδή δεν της αρέσει να στερείται από την διατροφή της, αν κάποια μέρα φάει περισσότερο την επόμενη κάνει περισσότερη ώρα γυμναστική.
Η Ελένη Χατζίδου προσέχει την διατροφή της και γυμνάζεται όσο περισσότερο γίνεται για να διατηρεί το σώμα της σε φόρμα.
ΗΣίσσυ Φειδά το καλοκαίρι προσέχει περισσότερο την διατροφή της. Η διακοσμήτρια αποφεύγει τα λιπαρά φαγητά , τα οποία όμως το χειμώνα τα τρώει. Οι πράσινες σαλάτες δεν λείπουν από το μενού της και πίνει άφθονο χυμό από cranberries.
Η Έλενα Τσαβαλιά προσέχει για να έχει. Η παρουσιάστρια γυμνάζεται συστηματικά όλο τον χρόνο και προσέχει την διατροφή της, αφού δεν πιστεύει στα θαύματα της τελευταίας στιγμής.
Η Κατερίνα Λάσπα κάνει αερόβια προπόνηση 3-4 φορές την εβδομάδα. Η συμβουλή που δίνει είναι μισή ώρα γρήγορο περπάτημα ή τρέξιμο μισή ώρα το πρωί και μισή ώρα το βράδυ.
Τέλος, η Ντορέττα Παπαδημητρίου έχει υιοθετήσει έναν δικό της τρόπο διατροφής . Η ηθοποιός και παρουσιάστρια τρώει τα πάντα σε μικρές δόσεις και γυμνάζεται τρεις φορές την εβδομάδα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved