Αντίνοος Αλμπάνης: «Έχω νιώσει ότι δεν με προσεγγίζουν τους κάνει η φάτσα μου»
Showbiz

Αντίνοος Αλμπάνης: «Έχω νιώσει ότι δεν με προσεγγίζουν τους κάνει η φάτσα μου»

Πώς έκρινε τους ανθρώπους ο Αντίνοος Αλμπάνης από τη στιγμή που, όπως έχει δηλώσει, ως παιδί, αντιμετώπισε bullying επειδή ήταν παχουλός;

«Δεν με ενοχλούσε ούτε τότε η κριτική. Σίγουρα με επηρέαζε και πολλές φορές με στενοχωρούσε. Αλλά δεν είχα πρόβλημα να με κρίνουν. Ζούμε σε άλλες εποχές. Δεν μπορώ να εξομοιώσω τις σημερινές εποχές με τις δικές μου. Σήμερα υπάρχει μια αγριότητα, κινδυνεύει η ακεραιότητα των παιδιών. Τότε αυτό που τώρα αποκαλούμε bullying περιοριζόταν στο πλαίσιο του πειράγματος. Δεν κουβαλώ ούτε συμπλέγματα ούτε απωθημένα. Είμαι απόλυτα συμφιλιωμένος με την εικόνα μου και τον εαυτό μου. Προσπαθώ να βελτιώνομαι» τόνισε στο ΕΓΩ.
- Τι προσπαθείς να βελτιώσεις πρώτα;
«Την ανασφάλεια μου. Αυτό δεν μπορώ να το αλλάξω αυτόματα. Λογικά θα έρθει από την εμπειρία.»
-Η αναγνωρισιμότητα σου προσδίδει ένα γόητρο, σε κάνει θελκτικό. Γιατί να έχεις ανασφάλειες;
«Δεν είναι αυτό το ζητούμενο μου. Οι ανασφάλειες μου έχουν να κάνουν με το αποτέλεσμα της δουλειάς μου. Ηθοποιός είμαι όχι μοντέλο.»
-Σε αντιμετώπισαν ποτέ ως μοντέλο;
«Με έχουν αντιμετωπίσει ως άνθρωπο με ένα «εύκολο» πρόσωπο, αδιαφορώντας για το εάν έχω την παραμικρή αξία ως ηθοποιός.»
-Υπήρξαν φορές που τους ενδιέφερε περισσότερο το κορμί σου, η εμφάνιση σου, τα νιάτα σου και όχι οι υποκριτικές σου ικανότητες;
«Έχω νιώσει κάποιες φορές ότι δεν με προσεγγίζουν επειδή εκτιμούν το τι είμαι ως ηθοποιός, αλλά επειδή τους κάνει η φάτσα μου.»
- Είναι λυπηρό;
«Για τους ίδιους. Όχι για μένα.»
-Μπαίνεις όμως στη διαδικασία να κάνεις γυμναστική γιατί πρέπει να έχεις κοιλιακούς...
«Κάνεις λάθος. Δεν αθλούμαι για να γίνω πιο μοιραίος. Η εκγύμναση του ηθοποιού προκύπτει από τις ανάγκες της δουλειάς του. Καλώς ή κακώς, ήμουν σε δουλειές που απαιτούσαν καλή φυσική κατάσταση. Δεν έχω κάνει ποτέ σέξι φωτογράφηση για τα περιοδικά, ούτε καν χωρίς την μπλούζα μου.»
http://www.gossip-tv.gr/celebrities/celebrity/143861/antinoos-almpanes
ΑΛΜΠΑΝΗΣ,αλμπάνης,αλμπανης,almpanhs,ALMPANHS

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved