Βαλέρια Κουρούπη: «Στον γιο μου χρωστάω τον τρόπο που βλέπω πια τους ανθρώπους»
Showbiz

Βαλέρια Κουρούπη: «Στον γιο μου χρωστάω τον τρόπο που βλέπω πια τους ανθρώπους»

Από τότε που έγινε μητέρα, η Βαλέρια Κουρούπη την οποία έχουμε απολαύσει σε πολλούς τηλεοπτικούς ρόλους με πιο σημαντικό αυτόν της Λίλης στο επιτυχημένο σίριαλ «Εκείνες και εγώ» με τον Γιάννη Μπέζο, έχει αλλάξει πλήρως κοσμοθεωρία και αιτία είναι ο γιος της.

Είναι ο καρπός του έρωτά της με τον Νίκο Ξύδη, γιο της μεγάλης και αγαπημένης Ελένης Βιτάλη. Στην ερώτηση του eleftheriaonline για το αν άλλαξε από τότε που έγινε μητέρα, η ηθοποιός απαντά με ειλικρίνεια: «Στον γιο μου χρωστάω τον τρόπο που βλέπω πια τους ανθρώπους. Ολα μεγάλωσαν σε υπερθετικό βαθμό απ' όταν ήρθε στη ζωή μας το παιδί. Τα προτερήματά μας έγιναν όπλα στα χέρια μας για το μεγάλωμά του και ήρθαμε αντιμέτωποι με όσα ελαττώματά μας παραβλέπαμε ως τότε».

- Κάνεις όνειρα για αλλαγή της ζωής και αν ναι, σε ποια κατεύθυνση;

«Κάνω όνειρα για αλλαγή του σύμπαντος κόσμου! Κάθε μέρα! Η ζωή μου μ' αρέσει όπως είναι, αισθάνομαι ευγνώμων για την οικογένειά μου, τους ανθρώπους που έχω γύρω μου, την καθημερινή μου πολύωρη απασχόληση με το θέατρο! Αν μπορούσα ν' αλλάξω κάτι, θα έφερνα λίγη θάλασσα κάτω απ' το μπαλκόνι μου!».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved