Ρέα Τουτουνζή: Η ατάκα που είπε και «άφησε άφωνο» τον Λιάγκα!
Showbiz

Ρέα Τουτουνζή: Η ατάκα που είπε και «άφησε άφωνο» τον Λιάγκα!

Η Ρέα Τουτουνζή ήταν καλεσμένη στο Πρωινό και μεταξύ άλλων μίλησε για το γάμο της και το ενδεχόμενο απόκτησης ενός παιδιού!

Για το γάμο είπε το πρώην μοντέλο: «Γνώρισα τον κατάλληλο άνθρωπο. Είμαι παντρεμένη τέσσερα χρόνια και ζευγάρι είμαστε πέντε χρόνια. Ασχολείται με τον τομέα της ενέργειας. Είναι κανονικός άνθρωπος. [...] Ούτε πολλά λεφτά έχει, είναι ένας κανονικός άνθρωπος. Εγώ από το σπίτι μου έχω μάθει να φροντίζω τον εαυτό μου. Η Ρέα να προσέχει τη Ρέα. Δεν περίμενα ποτέ από κάποιον άλλο για να με φροντίσει. Σαφώς υπήρξα και με ανθρώπους που ήταν μιας άλλης (οικονομικής) κατηγορίας, αλλά αυτό δεν έχει σχέση. Μη σου πω κιόλας ότι το ανακάλυπτα πολύ αργά. Ο Γιώργος τα έκανε όλα σωστά. Ήταν το σωστό timing. Πιστεύω πολύ σε αυτό, έχει τεράστια σημασία. Μας έκατσε καλά αυτή η περίοδος. Είναι συναίσθημα αυτό, δυσκολεύομαι να στο εξηγήσω με λόγια. Είμαι πάρα πολύ ερωτευμένη».

Όσο για το ενδεχόμενο ενός παιδιού τόνισε: «Δεν είμαστε τόσο... φανατικοί! Είμαστε καλά μεταξύ μας. Και να μείνουμε οι δυο μας δεν έχουμε πρόβλημα. Αν έρθει ένα παιδάκι, ήρθε. Δεν είναι στόχος. Θα το παραδεχτώ όμως... Θέλω να έχω και την απόλυτη αγάπη του. Παιδικό ακούγεται, αλλά δεν θέλω να σου πω ψέματα. Δεν θέλω να τον μοιραστώ». Ο Γιώργος Λιάγκας της είπε μπράβο που του λέει και εξεπλάγην!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved